Haradinaj: Rehabilitacija pruge na Kosovu od velikog značaja

Ostavite komentar


  1. Cak i KiM shvata znacaj zeleznica a Srbija jos ni da makne sa prugom Valjevo – Loznica! Voz Beograd – Sofija i obratno kasni svaki dan ceo sat, takode za i iz Bara, iz Ljubljane bar pola sata i to treba da je u redu po ministarki Mihajlovic? Imamo samo nekoliko vagona sposobnih za medunarodni saobracaj. Za Gevgeliju saobraca makedonski voz a tamo se preseda u grcki autobus – zasto? Sta je to sa Zeleznicama Srbije?

    1. Најава улагања значајних средстава у ревитализацију железнице наговештава њихову спремност да се Покрајина врати у уставно-правни систем Србије, јер тек тада ће возови моћи да пролазе кроз територију матичне државе.

    1. Izvinite sto smo vam nervirali vase superiornije gene, jer samo nebeski narod zna sta je pruga, ionako ne trebaju nama vozovi jer mi ne mozemo da sendnemo jer nam smetaju repovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.