Haradinaj: Srbija da prestane da lobira protiv kosovske nezavisnosti

Ostavite komentar


  1. Sta bi sa izjavama da nijedna drzava nije povukla priznanje, ako su govorili istinu onda bi trebalo da ih bas briga sta Srbija pokusava, jelte navodno nema uspeha?

  2. Ako vi lobirate , zašto mi da ne lobiramo, pošto vidim da te to najviše nervira mi moramo nastaviti još jače da lobiramo.

  3. Najbolje da prestane da lobira i da lepo iseli to malo Srba što je ostalo,i svu imovinu da vam ostavi.Smejurija!

  4. Ovaj Haradinaj sad vec prelazi sve granice ,po njemu ,Pristina sme da lobira za svoju „nezavisnost“ a Beograd nema prava da se bori protiv toga i da lobira da se priznanja povuku i naravno da je opt pozvao u pomoc svoje mentore SAD i EU..

  5. Kad Albanci lobiraju to je ok, a kad Srbija lobira to mora da se stopira.

  6. Pa šta bi sad? Odkud ovaj preokret? Pa zar Haradinaj nije bio apsolutno siguran u svoju nameru o nezavisnosti Kosova i da se tu Srbija nište ne pita. Ipak se malo zaneo u svojoj zamisli!

  7. Ja sam siguran da je Haradinaju najviše odgovarala poražavajuća diplomatija Vika Jeremića,ali tome je kraj već odavno,tako da će morati Haradinaj i ostali predstavnici privremenih institucija na KiM,moraju da znaju da će moći jedino mirnim i putem kompromisa,moći da nađu rešenje konačnog statusa KiM.

  8. Отерајте те странце да вас више не лажу и хушкају на Србе! Ништа вам добро они неће донети! Маните се оружја и војске него се помирите са Србима и живите као вековима на својој земљи! Колики сте ви ни два авиона не можете да користите! Какву војску правите? Имате аутономију какву год хоћете и маните се више лудовања!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.