Haradinaj: Srbija prepreka za Trepču

Ostavite komentar


    1. Kakve pare ?? Trepca ne radi od posle rata (`99 god). Ono malo sto se radi i zaradi,ne bi se mogli ni rezijski troskovi platiti u kombinatu. Svi pricaju bajke,poput ambasadora u Zubinom potoku na Kosovu, Marka Djurica, koji ne zna ni gde se Trepca i nalazi.

    2. Sada nema sta da se prisvoji.Ono sto je prisvojeno,desilo se 1999 god.Ovo sto sada rade srpske vlasti,stete jedino srpskoj populaciji.Izgleda da za to ne mare mnogo.

  1. Pretnje i provokacije su jedini jezik kojim Ramus Haradinaj jedino ume da govori. Ali sve mu je dzaba, nema sanse da dobije Trepcu.

    1. Beograd je fenomenlna kuhinja za pravljenje kriza i spinovanje…Kuvar nam je poznat…specijalnost mu je pateticna demagogija …sa slagom od obmane…

  2. KiM je teritorija Srbije po rezoluciji 1244, prema tome naravno da se pita Beograd i sve vise ce se pitati.

    1. Probajte da odete do „juzne pokrajine“ odn KiM bez pasosa i obavezno nam prenesite vase utiske sa puta. Bice interesantno cuti ih.

      1. A porobaj da „nateras“ Srbe da priznaju tu tvorevinu.Kako si napisao tako ces i ziveti nestabilno jedino ako ne emigriras u Ameriku.

    2. Ja cesto kamionom prelazim granicu sa KIM i kao na svakoj drugoj granivi nasa polocija, nasa carina pa onda njihova policija pa njihova carina. Papiri se rade kao na svakoj granici. Sve to po Briselskom sporazumu koji je Srbija potpisala. Toliko o tome da je KiM deo Srbije.

  3. Šef vladine Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je ranije danas da prištinske vlasti nisu u stanju da uspešno posluju kombinatom Trepča koji je pod njihovom kontrolom i on je neprofitabilan.

  4. Trepca je imovina Srbije, a pravo imovine je osnovno pravo svuda u svetu.

  5. Svakim danom me facinira kolicina gluposti koje izjavljuje Ramus Hradinaj.

  6. Jako dugacak vremenski period provokacija, klasican primer da se isprovocira Srbija da krene na granicu sa Makedonijom, Albanijom i Crnom Gorom. Ali mozda i dublje.

  7. Krajina je srpska, Istocna Slavonija je srpska. Velika Srbija je srpska.
    Republika Dodik je srpska.Kosovo je Srpsko, Trepca je srpska.
    ZSO su srpske!
    Samo tako, izgubicete sve osim fabriku traktora!

  8. Čitajući ove komentare sasvim je jasno da su Srbi iz genocidno-fašističke tvorevine kakva je Srbija stvoreni sa genetskom manom.

  9. Ovog coveka nikako ne volim ali u jednom se slazemo…Sa vladrima kakvi su nam sada…Srbija je prepreka sama sebi za bilo sta…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.