Haradinaj stigao u Prištinu: Albanac ne zaboravlja

Nakon puštanja na slobodu svečani doček uz veliki broj građana i vatromet

Ostavite komentar


  1. Доказ колико је албански лоби у Француској јак.Харадинаја је ослободила албанска мафија.Ово је очигледан доказ колико је наша власт неспособна.

  2. junace Kosova i Srbije, dobro nam dosao!
    Neka Vucic & Irinej sline slinu.

  3. Interesantno je kako niko od novinara ne reaguje na ovakve izjave kriminalca koga jos i caste titulom komandanta "Oslobodilacke Vojske Kosova" koja je da podsetimo pre i za vreme rata 1999, kada je KOSMET i DE FACTO i DE JURE bio u sastavu SRBIJE , ubijala VOJNIKE, POLICAJCE i CIVILE svoje drzave.
    RAKO MLADIC je bio GENERAL-OFICIR regularne voske za razliku od kriminalca GOTOVINE … i sta imamo?
    RATKU MLADICU se sudi, a ova dvojica se oslobadjaju …
    Zato se ulicama Evropskih prestonica setaju, na ocigled turista, naoruzani specijalci sa puskama na gotovs, cuvajuci narod od istih onih koji su u ime vere, i zna se uz ciju logistiku, uvezeni da ratuju u BOSNI i HERCEGOVINI i na KOSMETU … to samo BUDALA ne moze da poveze

  4. Zasto gospoda iz vlade Srbije ne objave celu odluku vezanu za zahtev o izrucenju Haradinaja.ovde se sve sto je bitno krije

  5. Ekonomska situacija nikad teža, srednja klasa izbrisana, mladi beže na zapad, ili protestuju protiv ovakve otužne realnosti. A šta ovi balkanski ratni profiteri na polazajima sa ogromnim privatnim bogatstvima rade? Ono što jedino i znaju: dele po nacionalnoj osnovi, posvadjaju, i vladaju. Ne budimo naivni. Dosta više. Sredite ekonomiju, sudstvo, školstvo i bolnice. I tih priča više neće biti.

  6. Vučiću, večito se kriješ iza Srbije, tvoja je ideja da se Haradinaj izruči Srbiji , ali od mržnje, sujete i pakosti ti ne možeš da vidiš koje greške praviš !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.