Haradinaj: Taksa od 100 odsto kao uslov Srbije neće biti uklonjen

Ostavite komentar


    1. Ako mislite na velikog Vucica (i patrona mu Seselja) kao i malog Dacica -zlo ce potrajati. Premijer Haradinaj je odbljesak stanja u politicara u Beogradu.

  1. U Srbiji se svaka odluka evrope predstavi kao nesto najbolje po srbiju i kao idejno resenje vucica i onda svi budu zadovoljni. Kosovski politicari ni malo ne znaju da spinuju. Ocigledni pocetnici.

  2. Kakva god da je Mogerini (i birokrate EU),
    da joj zločinac iz izveštaja Dika Martija deli lekcije,
    to je da lepo ne veruješ.

    Šta radi taj Sud za zločine OVK više?????????????????

    1. Gosp.a ni briselske bidokrate nisu “ kakvi god “. Gospodja je radikalska levicarka koja je brzopotezno ( bez neophodnog visedecenijskog iskustva) ubacena u diplomatsku sluzbu sa izrazitom naklonoscu prema imigraciji, na strani, Ukrajine, Albanije i sl. Nije bez razloga briselski vrh odlucio da joj poveri ocu funkciju ( ne dozvoljavajuci joj uspon u smeru kom se ona nadala). Biografija kosovarskih politicara za nju je jos jedna potvrda da je potrebno podrzati “ ucveljeni kosovski narod “, tipicno levicarska mantra potpomognuta uz sve mocnim silama koje su jako bitne za njenu dalju karijeru. Politicki stav Amerike i Evrope o statusu Kosova je poznat i oni ce uciniti da se Kosovo prizna. Logika te politike je takodje poznata, pa je ne treba posebno obrazlagati. Otuda ni jedan potez Haradinaja i ostalih treba gledati kao pritisak ovih sila, a ne njegov licni odabir pa cak i kada se on pojavi sa novom idejom, kao sto je ovaj ekonomski pritisak sa carinama ( omiljeno americko politicko sredstvo) . Sta vise Haradinaj moze pobrati samo aplauz i kojekakve kritike koje su mu upucene treba posmatrati kao smesne reakcije.

  3. Ako Srbija stvarno ima podršku svih velikih sila onda će takse sigurno biti ukinute. Eto test podrške.

  4. Dve ture albanskih šofera autobusa i šlepera serpentinama kroz Crnu Goru i Hrvatsku Haradinaj ostaje bez gaća!Ili će pomenuti zločinac da se popišmani kada mu Vučić izgradi autoput?Da sačekamo!

  5. Ako Haradinaj misli da nastavkom ovakve politike može nešto da postigne, silno se vara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.