Haradinaj: Tražiću referendum o ujedinjenju Kosova sa Albanijom 2025. godine

Ostavite komentar


  1. Ovo je prilika da Srbija dobije ono sto joj pripada.Pripada joj Kosovo i Metohija.Treba ponistiti sve briselske dogovore i traziti od SAD-va i Evrope-da se razgovori u Briselu podignu na najvisi,pravi nivo.Na Srbiju i Albaniju.Obe zemlje su clanice UN-ja.Obe imaju veliku dijasporu kod onog drugog.Osim toga Albanci su pogazili medjunarodnu granicu izmedju nje i Srbije.Sada to hoce(Haradinaj)da utvrde i de fakto i de jure.Nije mi jasno cega se boji srpska vrhuska?Podigla je svoju delegaciju na najvisi nivo(Presednik)dok je Pristina ostala na nivou UCK-hirurga.Sta mi imamo da delimo sa njima?Nase za nase?!Zar nije prirodno da im damo njihovo za nase u Albaniji.Osim toga tako cemo zadrzati kosovski zavet i samo ime Kosovo(Kosmet).Dok ce Albanci dobiti maksimun.Spojiti se sa svojom maticom.Nemaju pravo da odnesu sa sobom i Srbe koji su tu autohtono stanovnistvo.Ne zaboravimo-ova dva Naroda se ne mogu medjusobno integrisati.Zato granica izmedju njih mora postojati.Dakle mi cemo samo korigovati nakaradnu,englesku granicu iz 1912.godine.Ceo ovaj proces nije u sukobu sa rezolucijom 1244 UN-ja.Tako ce Albanci i Srbi postati dobre komsije.Nece biti etnickog ciscenja-cega se “boje“ Nemci.Vec zamena stanovnistva sa njihovim kucama,zemljom i naseljima.Ovo je jedini put ka buducnosti i razresenja kosovskog cvora….!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 9

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.