Haradinaj: Tražimo vreme za odgovor o ukidanju taksi

Ostavite komentar


  1. Pa i trebalo bi mu dati vreme za razmisljanje i pripremu novog susreta, ali ga obavezati i da Beogradu plati ya sbvu stetu koju je takvim taksama nacinio.

    Uzgred. ovo vase ovde „Pročitajte kako obrađujemo podatke iz komentara“ kad sam kliknuo na to otvorila se stranica na engleskom. Ynaci li to da smo okupirani, te da nemamo pravo na svoj jezik i da li je okupacija samo privremena ili ce potrajati? Hvala.

    1. Tipična arnautska igra, koju još uvek ne mogu da „provale“ samo oni, koji su odrasli na lažnim mitovima o tom narodu, na mitovima koje smo o njima stvorili mi, Srbi, pokušavajući, od tog necivilizovanog naroda koji živi životom rodovske zajednice, da stvorimo prijateljski i civilizovani narod. Još na početku ovih „epohalnih“ pregovora, znao sam da Albanci neće ispuniti nijednu prihvaćenu obavezu, vukući za nos srpsku delegaciju, koja je već unapred bila ucenjena od strane SAD, NATO-a i EU. Još kod prve neispunjene obaveze trebalo je jednostavno prekinuti ovaj cirkus i staviti do znanja da Srbija neće prihvatiti takav način pregovaranja. Ovo je tipično ketmantstvo, tipično ponašanje za ljude, koji sve u svom životu planiraju na prevarama, na sili, na potuljena podmetanja i intriga. Neće ukinuti ove poreze, jer su svesni da smo se, orijentacijom na njihovo tržište samozatvorili i vezali. Ko računa na njihovu reč, na dogovor sa njima, taj predstavlja poslednjeg naivca. Jednom rečju, sa njima ne treba imati nikakva posla. Tako ćemo biti najmirniji i najbezbedniji.

      1. Ovakvi kao Vi gosp. Knezevicu su doveli do toga da se Kosovo moralo odvojiti od skoro stogodisnjeg ropstva (u punom smislu te reci)… Sa takvim shvatanjem se ne moze zadrzati kohezija ni u sopstvenoj porodici a kamoli u jednoj multietnickoj drzavi kakva je Srbija. Ovako ce te dogurati do granica koje ste imali posle Berlinskog Kongresa mada i tada niste bili samo drzava Srba.

        1. Ah da?! Zbog njega ste se odlučili da proterate 300.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta a sada, kada pokušavaju da se vrate na svoja imanja, za tili čas im nakalemite „titulu“ ratnog zločinca i, kao svedoke, izvedete sve one koji su uzurpirali njihovu imovinu?! Oni pod čuvenom albanskom „besom“ mogu da potvrde da je dotični izvršio „genocid“?! Dajte molim vas?! Pa to više vodu ne pije ni kod „dobrih“ retardiraca?! Niko kao Albanci gospodine. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

  2. Koliki je iznos taxi,u nominalnom iznosu,pa da platimo…Ovako,nas ubiste sa 100 %…Dajte,neku regionalnu akciju (kao Lidl ) pa da izginemo,zbog popusta od 30 %…To bi bio uspeh,za obe strane-bez straha i mane..??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.