Haradinaj: Uvešćemo nove mere samo ako Srbija nastavi pritisak

Ostavite komentar


  1. Samo napred Ramuse! Odlicno razmisljas. Konkurs za ‘siptarskog Milosevica’ je sirom otvoren, a ti izgledas kao najbolji kandidat. Samo tako nastavi …

      1. Potpuno tačno, pope!
        Sloba je više onako, ličio na neke prave drzavnike:Čaušeskua, Staljina, Musolinija, dr Josepha G, itd.
        Ramuš je seljak.

    1. @Sale…Čak i mačići progledaju za sedam do deset dana,a vi nećete nikada!

  2. Kako je ovaj covek bolestan i nekorektan u svakom pogledu. Nadam se da svet ovo vidi i cuje.

    1. { „Dragan Novaković“}…Bolje se pozabavi sopstvenim dvorištem,plovkom i svojim ludilom,mani se drugih i komentarisanja politike na bot-sendvič-osnovi! Da li vam uplaćuju i prevoz,naknadu za PIO fond ? Koliko vam odbijaju kao porez na teret zaposlenog,a koliko vam „firma“ plaća osiguranje u slučaju nezaposlenosti,bruto-neto,nije bitno ? Sad će i 13-ta plata?

  3. O kakvim pritiscima ovaj covek prica? I da li ce ikada preuzeti odgovornost za ono sto radi narodu na KiM?

    1. Kd nas na Republiku Kosova sve je OK.
      Srbija je ona koja kuka, ili ne. T o znaci Taksa je efektivna. A ko zna, mozda bice jos vise.
      Zavisi od ponasanja srbije.

  4. Neka malo pomognu ovi zemljaci koji su prodali vama za hiljade i hiljade evra zemlju,kuce,pa neka malo pomognu svoji zemljacima u hrani i lekovima mada tamo slabo ko ke i placao vodi i struju,porez meni se hvalio moj kolega kako je imao tri kvarcne peci u svinjcu samo sam ga zapanjeno slusao kako nista ne placa godinama i doboja namirnice i lekove besplatno nisam mogao da verujem do koji mesec kadnije isto drugi kolega ista prica i jos tri studenta u kuci a samo on radi ovde u Srbiji.To matematicki je nemoguce ja bih mu dodelio nobelovu nagradu

    1. Da to je tacno, Srbi u Kosovo glume dobro i to profesionalno ali uzimaju po dve plate, jednu od Srbiju a drugu od Kosove a zasto da ne se drzi takvo stanje oni bas to hoce. A drugo, takse od 100% vide se kao efektivne, sada nasi biznismeni poceli su da menjaju robu koja je pre imala poreklo od Srbije sa robom od Makedonije, Albanije, Crnegore, Hrvatske pa najvise se menja sa robom ot Madjarske i Bugarske, a kada se sve ovo zavrsi bice tesko da se ta ista Srpska roba plasira u Kosovsko trziste i steta ce da bude veca nego sto Srpski politicar javljaju narod. Sve ce da bude na snagu dok Srbija prestane sa duplikatskom politikom prema Kosovo, drugo pise a drugu stvar radi, evropa zna to i zbog toga ne moze bas da tera Kosovo tako kako Srbija hoce. A mi Albanci iako placamo cenu malo vise nego normalno nije nam briga tolko.

  5. Pa, da ovo nije farsa koju kreira duboka drzava i interesne korporativne svere Amerike bilo bi simpaticno.

  6. Na Kosovu zivi nesto vise od 100000 Srba, standard je mnogo veći nego u Srbiji. Ove priče oko nestašice su izmišljotine, tamo imate srpske proizvode koji su za trećinu jeftiniji nego ovde. Severni deo Kosova izgleda gore nego Beograd 90-tih, tamo ysrbi imaju vise poverenja u kosovske nego u srpske institucije. Na žalost ovde, ova istina teško da prodje.

  7. To je kao kad u restoranu kažeš da nećeš da jedeš. Ne moraš bre, slobodno crkni… Ali izgleda da Neko treba da nas ubedi da smo stvarno pod pritiskom „gosta koji neće da jede“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.