Haradinaj: Vučić ne može da poriče da ga je sa Kosova oterala OVK

Ostavite komentar


    1. „Smešni mali Ramuš“ je u Prištini a direktor Đurić,kao i njegov predsednik,tamo neće moći otići nikad.Možda kao turisti,ako im Albanci odobre vize.

      1. @Vruća ćuna u po’ somuna!

        Smesni mali Ramus ce uskoro tamo gde je i mesto ratnim zlocincima i kriminalcima, u zatvor. A ti kao obozavatelj mocices da mu ides u posetu i odneses koju bananu i pomorandzu. Sto se tice te tvorevine na Kosovu, i ona ima rok trajanja kao i sve te takve tvorevine, pre nekih 70 godina nacisti su na slican nacin odvojili Kosovo od Srbije, pripomogli u albanizaciji ali i to je otislo u istoriju bas kao sto ce i sadasnje albanske „vize“ za Kosovo.

        1. @Philippe…’Ajde?! Kad nemate argumente i jasnu percepciju realnosti onda imate etikete.Nema veze,,odbiću vam to zbog vaše“inteligencije“!

          1. @Vruća ćuna u po’ somuna!

            Smesno je kada o argumentima prica neko ciji su komentari u potpunosti bez argumentacije i bazirani iskljucivo na licnim i nacionalnim frustracijama kao i na patologiji „autora“. O inteligenciji da ni ne govorimo.

    2. Bravo Haradinaj, konačno nešto mudro zboriš. Srbi su smešni kad pominju SAD i NATO. Pa oni su konfete bacali 99. OVK je sila, smešan si ko traktor g.dine Haradinaj. Videli smo vas na Košarima.

      1. Mišo…Gde ste sad,posle Košara,šta gledate? Traktor nije smešan,to je ozbiljna mašina,tako da ste Haradinaju uputili kompliment!

  1. Ti i Tači još niste u Hagu,
    zločinci?
    Dik Marti vam je sve napisao, za istoriju EU ostaje večno.

      1. Svi zločinci iz ratova u exYU moraju odgovarati i biti kažnjeni.
        Ali, svi.
        I Srbi, i Albanci, i Hrvati, i Slovenci.
        Tačka.

    1. Marija…Koji sud je tu dvojicu proglasio za „zločince“? Ili je to vaša lična percepcija i tumačenje činjenica?Šta je napisao Marti,ni jedno ime,datum,mesto…sve sama nagađanja,pretpostavke,sumnje na izvršeno delo? I to su vama validni dokazi za bilo šta?! Na osnovu toga svaki sud bi odbacio slučaj!

    2. Nisu, u Hagu su ratni zlocinci: Seselj, Karadzic, Mladic, Sainovic, Pavkovic i ostale zveri devedesetih! Ratni zlocinci, Marija.

  2. Sramota je za ceo svet sto je takav jedan zlocinac kao sto je Haradinaj na slobodi! On bi trebalo da bude u Hagu na robiji!

  3. Zasto poricati da su teroristi oterali Srbe sa njihovih pradedovskih ognjista i pokrali im zemlju koja nikada nije pripadala njima.

  4. Oterali su ih Nato bombe i americka agresija na jednu suverenu drzavu. Medjutim… oni svakako mogu kako hoce, ali ne mogu dokle hoce.

  5. Ve’ smo navikli da naš najveći od svih velikana stalno izvaljuje gluposti. Ali, evo mu se Haradinaj polako ali sigurno pridružuje.

  6. Haradinaj ocigledno moze da porekne da je zlocinac i da bi OVK zavrsio kao njegove zrtve da umesto njih nisu ratovali Amerikanci koji su na kraju i zauzeli Kosovo i koji su stvarni trenutni vlasnici Kosova.

  7. Istorija je pokazala da su Albanci „jaki“ samo kada imaju zaledjinu, bilo da se radi o Turcima, Austro-Ugarima, italijanskim fasistima, nemackim nacistima ili sada kada se radi o NATO-u. Pripadnici uck su se u zadnjem ratu istakli u zlocinima nad civilima, kukavickim napadima iz zaseda, pljackanjima, proterivanju, zauzimanju kuca i stanova dok sami nisu bili u stanju ni jednio selo vojno da osvoje. To se isto pokazalo i u Makedoniji gde su pripadnici uck zapoceli borbe i gde je NATO ponovo morao da ih spasava. Umesto ovog ispraznog busanja u grudi, i Haradinaj i Albanci bi trebalo da razmisljaju o post-NATO periodu i kako da im se ne vrati u lice sve ovo sta su radili i izjavljivali zadnjih godina.

  8. Neistina izgovorena za njihove glasace. Istina je da NATO protivpravno izvrsio agresiju na medjunarodno priznatu drzavu, clanicu UN, i na delu drzavne teritorije Srbije na vlast dovela teroristicku organizaciju ( i po njihovim merilima) tzv OVK.

  9. Ne bori se Vucic „da slomi Albance“nego da ocuva svoju vlast i sve, narod,drzava,institucije podredjeno je tom cilju.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.