Haradinaj Vučiću: Kosovo je spremno za pomirenje nakon priznanja

Ostavite komentar


  1. Divno je što vi kao demokratski i nezavisni list stavljate kao udarnu vest,budalaštine koje ovaj polupismeni tzv.političar izjavljuje.Što niste stavili Vaš komentar koji bi nekako morao da izgleda ili se pak slažete sa ovim likom i apsolutno podržavate njegove zahteve i predloge.Strašno je šta radite,vi ste obične prodane duše,naravno na ovakve komentare nikada ne odgovarate,šta vas briga ima ko vas plaća…ja samo čitam al ne plaćam.

    1. Ha,ha,ha… pa jel si svestan nesreco jedna da je Vucici u koaliciji sa ovim ratnim zlocincem Hardinajem koga inace Vucici na konferencijama za stampu oslojavlja sa gospodin Haradinaj.

      1. Bas su za zaljenje osobe poput vas kada hoce da budu pametni ,a ispadnu smesni..utuvite u glavu da su sva lakrdija na Balkanu a pogotovu gore navedeni nazovi „politicari“u veoma dobrim bratskim odnosima,koji se megjusobno veoma dobro slazu i podrzavaju u svakom obliku pogotovu za vreme izbora..Prost zakljucak da nema Taqija ne bi bilo ni Vucica i obrnuto,vec bi bili neki posteni i pismeni,skolovani predstavnici dva naroda a ne ovakva bagra,jad i cemer..

      2. @miki…Koji sud je osudio Haradinaja za ratni zločin,a da bi ga vi nazivali zločincem? A ne smeta vam što u srpskoj Skupštini debatuje OSUĐENI ratni zločinac i učitelj trenutnog predsednika Srbije?! Vrlo dobro se zna da prve lekcije zaborava nemaju!

    2. Botice dusho prvo uzmi ogledalo pa pogledaj sebe i te tvoje „nazovi „pismene“ politicare.
      Tvoji vlastodrshci su: Sve pismen do pismenijeg… lopovi sa pokradenim diplomama…Sljam bozji…Podji od (a gde li je sad kad se dobro para nakrao) Nikolic, Stefanovic…itd, itd…Haradinaj se ne stidi svoje proshlosti, poshteno je radio svoj posao, nikoga ne laze, ne krade, borio se za svoj narod kad su ga zlotvori napali, sta je tu loshe, a?
      Botice dusho, zivot je kratak, otvori oci…

    3. @Bota***Posao medija je da korektno prenese vest a ne da kreira događaj i da kreaturu komentariše. To je „radni zadatak“ proruskih tabloida poput „informera“,“srpskog telegrafa“,“alo“,“kurir“,“novosti“,TV „pink“… tako da imate mogućnost da čitate i gledate takvu porno-štampu a ne „Danas“! Šta mislite koliko mi je komentara objavljeno na portalima tih štampanih škartova,a koji nisu bili na prorusko-put-in-ovskoj liniji,nisu veličali sveprisutnog i sveznajućeg vođu, srpskog führera(sramota me da mu ime napišem!),rusiju…? NIJEDAN ! Ovde medijima komanduju partijske vođe,politkomi i verni aparatčici.Dakle,čitajte ono što je na vašem intelektualnom nivou,brain wash je uspeo!

    1. @Boza…Haradinaj jeste podneo ostavku ali će funkciju premijera Kosova obavljati do izbora nekog drugog! Nije vam jasno,kao i mnogima u Srbiji?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.