Haradinaj Vučiću: Ne koristi humanitarnu krizu za destabilizaciju severa Kosova

Ostavite komentar


  1. Ceo svet zna da ste odgovorni za humanitarnu krizu uvođenjem taksi, te vam neće poći za rukom zamena teza.

    1. Draga Ana, carinske takse nije uveo premijer vlade Kosova, g-din Haradinaj, nego su je uvele nekorektno i necasno ponasanje predsednika Vucica, ministra ino-poslova Srbije,Dacica …i onih oko njih. Svi ovi su se
      „patriotski“ poistovetili sa Srbijom. Naravno, dok im to odgovara. Stetu ce najvise snositi lokalni srbi sa severa Kosova.

      1. @Diogne

        Taj tvoj „g-din“ je ratni zlocinac i kriminalac. Srbija stiti svoje interese, nema tu niceg necasnog i nekorektnog, da ne mislis da Srbija treba jos i da vam pripomogne u instaliranju vaseg naciprojekta na Kosovu? A sta tek reci za „brigu“ o Srbima na severu? proterali ste sa Kosova vise od 60% kosovskih Srba a sada kao „brinete“ o onima na severu? Ne zasmejavaj.

    2. AnaUmesto što Haradinaj mlati praznu samu, bilo bi bolje da ukine takse kako bi se nastavio dijalog.

    1. Uvoz srpske robe nije zabranjen. Plati pa se klati. 100 posto taksa i bice robe.

    2. Mira:Ko još uzima za ozbijono što izjavjuje i piše jedan ratni zločinac.

  2. Jedini scenario koji je krajnje prevarantski i a uz to i zlocinacki je albanski.

  3. до хуманитарне катастрофе неће доћи, да ће држава наћи начина да помогне народу , али да је то на ивици хуманитарне катастрофе, и да је Приштинска управа учинила све да доведе Србе у позицији хуманитарне катастрофе, то је потпуно јасно.

  4. Aleksandar Vučić ništa ne koristi, vi što mu servirate to je to. Sramota je šta radite i kako se ponašate. Harainaj je najveće zlo na svetu.

  5. Ovaj Haradinaj ili je lud ili se pravi! Ovakve gluposti posle svega ne moze da izgovori niko razuman!

  6. Zar nije najvaznije da se strasti stisaju, da se pokusa mirenje dve strane, dva naroda, da se poradi na medjusobnom suzivotu kosovskih Albanaca i Srba?

  7. Haradinaj je manipulator i lazov koji nije nikad ni hteo da pregovara.Zato i odugovlaci ovakvim scenama situaciju da dobije na vrenemu i opstane na tronu.

  8. Haradinaj je rodjeni provokator, ali ovoga puta Srbija ce na dostojanstven nacin sacuvati svoje Kosovo i osloboditi svoj narod iz kandzi zlotvora.

  9. Danas je postao Koha Ditore koliko promoviše Haradinaja.N1 prikazuje u vestima Kosovo kao drzavu vi promocija…ali sve je Dzaba…Propaganda ne prolazi!!!

    1. Ozrene, jesi li to ti tastaturni zoranče knežević ili miodrag iz peći?

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.