Haradinaj za BBC: Protiv ustupanja teritorije Beogradu

Ostavite komentar


  1. КИМ је окупирана српска територија. Харадинај и „друштво“ су само пришипетље српских окупатора. О чему он прича. Свакој окупацији дође крај, а онда ће „друштванце“ у затвор.

    1. okupirana sa 2.000.000 albanaca koji tamo žive..srpski mitomani koji žive u nepoznatoj dimenziji uvek propuste „sitnicu“ od 2 miliona! albanaca koji su, btw, i najmladja nacija u Evropi..

      1. Brini ti o albanskoj mitomaniji po kojoj svugde gde se izmisli da su to „drevne ilirske teritorije“ i gde se etnickim ciscenjem albanizuje neka teritorija, to mora da bude albanska drzava. Pa ne mora. A to sto ste najmladja nacija iako vam natalitet opada rapidno, sto ne iskoristite na nesto pozitivno? Da napravite nesto pametno nego iskljucivo neko ljakse zapisavanje teritorija i mahanje zastavama?

      2. Po poslednjem popisu je tačno 1.636.000 stanovnika, od tog broja oduzme oko 250.000 Albanaca (100.000 sa srpskim pasošima) koji su emigrirali u EU i kao što reče da su najmlađa evropska nacija sa preko 600.000 Albanaca mlađih od osamnaest godina i tj bez prava glasa, Jedinstvena Srpska Lista ima je postala treća stranka po snazi i glatko osvojila apsolutnu vlast u deset od dvadeset pet kosovskih opština. To su činjenice i ako se izvrši revizija glasačkih spiskova (1.948.000 birača a kao što rekoh 1.636.000 stanovnika) Srbi sa kapacitetom od 300.000 birača lako mogu osvojiti apsolutnu većinu u skupštini i vladi i postaviti Srbina za predsednika vlade i države i naći neke „poštene Albance“ koji će biti fikusi u svemu tome samo za rad šake vlasti. I sve to pred očima EU i NATO samo da se po hapse i osude vođe zločinačke, fašističke UQK i onda na lep i kulturan način poništiti deklaracije o nezavisnosti i zahvaliti se NATO a u Bondstilu instalirati Srpsko-Ruski centar za hitne intervencije. Zato svima smeta srpsko jedinstvo i ono tursko: „Ne daj Bože da se Srbi slože“ je noćna mora svih potonjih okupatora i zavojevača.

  2. Ne zele ni Srbi da prepuste teritoriju Kosova Albancima. Tamo je maticna drzava Albanija i neka se Albanci tamo igraju drzave i nacionalno izivljavaju.

  3. Kako da ustupi teritoriju kad je to sveta albanska zemlja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.