Hardinaj: Naoružavanje Srbije opremom iz Rusije i Kine pretnja Kosovu

Ostavite komentar


      1. Sta vam vredi kada ne znate da koristite oruzje, sto se videlo i 1999. a i ranije ali i kasnije, prilikom onih „junackih“ intervencija ROSU na severu.

      2. Imali ste vi ’99.i podršku NATO,i Albanije,pa ste se razbežali kao miševi,nisu mogli da vas sakupe,samo u našim zatvorima vas je bilo 2500 terorista,živih.

        1. Sta ces ubice zatvorise dilere droge i teroriste a dodje brko, podvuce crtu i naplati racun. Elem ubice strpase sve JEDAN zatvor otvorenog tipa – ono cisto da im djeca mogu da izadju iz ludnuce – a teroriste u poluzatvorenog tipa. I haj haj eto nama novog veselja.

  1. Sta se mangupira Haradinaj? Lepo miniraj celu granicu, uvedi obavezni vojni rok na Kosovu, uvezi i ti naoruzanje iz amerike i evrope, uvali se u NATO, i sta te briga sta rade komsije.

  2. „Stalno naoružavanje Srbije vojnom opremom iz Rusije i Kine (oklopno naoružanje, Sistemi protivvazdušne ODBRANE, bespilotne letjelice…“

    Mala ilustracija koliko je lik ogranicen. Srbija nikada nije bila niti ce biti pretnja Kosovu, Srbi su i stvorili to Kosovo. Albanski sovinisti, separatisti i zlocinci su vec nesto drugo.

  3. Srbiju prodaju Vucici Rusima. Dobice veliko nista. Bice Srbija novo Kosovo,topovsko meso za NATO.

  4. ovo je izjava tek radi reda, da Haradinaj nešto kaže i ostavi trag u medijima, da nije politički mrtav. Što se tiče oružja, nema šta stvarno da brine, ima Bondstil, a ima i Albaniju, tog orla iza leđa. Sve što treba može da se nabavi i bez pričanja gluposti u novinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.