Helsinški odbor: Najnoviji nastupi visokih funkcionera udaljavaju Srbiju od članstva u EU

Ostavite komentar


  1. Vulin prica samo ono sto Vucic odobrava. Dali neko misli da bi on smio da izjavi nesto sto nije i misljenje Vucica. Ali to je u Evropi vec prepoznato. Zato i imamo ovakav status kakav imamo. Vucic bi mogao bar da se ogradi od ovog smesnog ministra.

  2. Da EU ima interes , sutra bi se slozili da nas usisaju u sebe , pa bi imali strasne probleme , a nismo spremni iznutra. Nisam za EU varijantu, jer sam taj hleb probao i mislim da trebamo sebe graditi bar 50 godina pa tek onda odluciti. Sve ostalo je „neka se pričaradi sela“.

  3. Kad je Milosevic slicno govorio, dobili smo silne srpske izbeglice i izgubili teritoriju Kosova. Posle ovakve Vulinove retorike, mozemo izgubiti i ostatak i naroda i teritorije Srbije.

  4. Taj Helsinski odbor treba prosto zabraniti jer je dokazano da on radi protiv interesa Srbije i Srba uopste. Zasto to tako zlonamerno tumači ? Da bi u regionu stvorila losu sliku o Srbiji ? Mozda je čovek mislio „Srpski svet“ kai bolji 9secaj pripadnosti Srpskom rodu ma gde se on nalazio Bosni, Montenegru Australiji,Americi ,Rusiji, Grckoj… Zasto tako zlonamerno odma se aludira na neko otimanje rat i slicne gluposti. Taj odbor seje rasizam i mrznju zato treba biti zabranjen kao takav.

  5. Sve će se to nažalost nama obiti o glavu kao i 90-tih godina 20. veka. I tada su radikali, julovci i socijalisti huškali narod a rezultate znamo.

  6. Kaki to da nitko nista ne pise sto Albanci hoce da ujedine sve Albance, Hrvati sve Hrvate, Muslunani sve Muslumane i ti je normalno, ali ako to kazu Srbi to je nenormalno i nezakonito i protiv svih. Dal smo ljudi ili kreteni?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.