Hil: Putovali smo kolima, probali smo mantije

Ostavite komentar


  1. Zar ste vi zbog mantija isli u Novi Pazar? Pa ima ih i u Beogradu a ni gorivo se ne trodi?

  2. Sramota je da se dozvoli ambasadorima da nadgledaju raspored vojnih jedinica na teritoriji nezavisne države… naročito ambasadorima NATO zemalja…

  3. U pekari kod Vucicevih prijatelja iz Pazara, otac i sin, Sulejman koji je na slikama, bivsi bokser, a sin Jasmin. Verovatno je prvo bila zeljanica pa krompirusa pa onda mantije i za kraj slatkis, sa bundevom. Bravo. Nije politika samo pisma, telefon, poruke vec i ovako sprovedti, ugostiti, pokazati, ispricati.

  4. Prethodni američki ambasador je hvalio ćevapčiće ovaj – mantije.
    Izgleda da se nastavlja politika ‘ stabilokratije ‘.

  5. Mantije su diplomatski veoma važne američkom ambasadoru.Mislila sam da je evergrin gospodin Hil studiozniji u diplomatiji na Balkanu.

  6. Dobro da nije išao sa Vučićem na muftije, možda bi pojeli i domaćina efendiju.

  7. Zar nije ono Vučiću nijedan ambasador ne diktira šta će da radi. Srbija sama odlučuje. Onda ga pozove Hilov šef i kaže mu: Sklanjaj svoje glinene golubove (Vojsku Srbije) sa juga Srbije i on odmah podvije rep i posluša.

  8. Bio sam clan one izvorne sns.Ovo vise nema smisla.Pa zar tako javno polagati racune ambasadoru usa.Veoma zalosno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.