Hil: Protesti protiv litijuma su i protiv puta Srbije na Zapad

Ostavite komentar


  1. Ako je „kopanje litijuma“put ka zapadu,on
    da nam se prodaje“ rog za sveću“.Ovaj za
    ključak je poguban za Srbiju.Dilema je la
    žna jer većina gradjana je za „put na zap
    ad“ali je protiv litijuma i nameće nam se
    omča oko vrata i stav zapada,da ekološki
    potpuno destruira Srbija.Sramotno uplita
    nje u slobodu srpskog naroda.

  2. On je postao toliko omražen, da i kada bi pokazao pravi put, ljudi bi otišli suprotno. Amerima bi bilo bolje da ga sklone što pre

  3. Igra je provaljena, ali ako u toj igri odemo ka Zapadu neće vam uspeti da istrgujete njegovom slobodom i pokradenim milijardama kao što ste to radili u Pakistanu. Ovo sve na to liči, ali će nepomenik biti procesuiran po svim tačkama i neće pobeći, jer će se zameriti Kinezima i Rusima gde se spremao da ode.

  4. U kojoj nezavisno državi ambasadori Rusije i SAD svakodnevno daju izjave, koje su unutrašnja stvar nezavisne države?
    U kojoj državi predsednik države, redovno se sastaje sa ambasadorima i pravda se?
    Da li je moguće da opozicija ovo ne koristi u svakodnevnom obraćanju?

  5. Nista od toga, dragi ambasadore! Vi ste vas kredit u ocima ovog naroda odavno prokockali. To sto mislite da smo izgubili pamcenje, vas je problem. Dzaba krecite…..verujte!!

  6. Znaci zivoti nase dece zarad puta na zapad?! Neka hvala! vreme je da se konacno odrzi referendum sad kad znamo koji su sve uslovi za nastavak tzv evropskog puta, a to su zdravlje i zivoti nase dece, voda, vazduh, zemljiste, prirodni resursi, predaja kosmeta…. Pa da narod odluci i da se shodno odluci naroda ili kopa ili lepo zahvali EU na pozivnici i okrene ka alternativi. A Srbija ima alternativu

  7. Eurofanatici na aparatima! Dilema deca ili EU? Navodno su bili za ulazak u EU zarad dece, a sad kad deci preti kancer? jesu li i dalje za EU ili dolazi do bolnog opasuljivanja i otreznjenja?

  8. Eto nam odgovora na pitanje iz teksta gore, S.Škora, “ Gde je opozicija, gde je S.Manojlović“.
    Kome nije jasno neka pročita ponovo izjavu kolonijalnog upravnika Srbije.

  9. Manje vina ambasadore Hil, pa ćete bolje videti. Protiv ekološke devastacije prirode (vazduh,voda,zemljište,biljke,životinje) Srbije, koje će uslediti kopanjem litijuma su svi normalni i odgovorni građani Srbije, bez obzira na bilo kakve međusobne različitosti. Pred nikakvim ucenama i pretnjama ovi građani Srbije neće popustiti, jer je to pitanje života i zdravlja budućih generacija.

  10. Videli smo koliko vi postujete svaki dogovor kroz rezoluciju 1244 i Dejtonski dogovor, tako da ovu „sargarepu“ slobodno pojedi sam. Takve izjave mogu samo da prodju kod naseg Oskara jer ni njemu nije stalo do drzave i naroda, vec samo koliko ce imati deblji novcanik

  11. Bolje je pitanje zašto ne bi mogao da se organizuje ni jedan miting podrške putu Srbije ka zapadu a da bude iole uspešan. Uostalom smatram put Srbije ka EU prilično apstraktnim, a i nije Srbiji mesto u toj EU koju gledamo kako vrlo uspešno uništava Evropu, a ako mi budemo u toj ekipici garantovano će nas optužiti da smo krivi što je Evropa propala.

  12. Ahahahahhahahah e Bože šoua.
    Eto vam ga. Je l’ sada naši evrofanatici shvataju da hoće da nas pokore i okupiraju. Ili ni to nije dovoljno? Ili možda vi to jedva čekate, samo da dobijete neko zvanje, grantić i jedan mali bič da demokratizujete stoku.

    Sram vas bilo sve.

  13. Odavno sam se, kao iskreni i verni proevropejac, pozdravio sa EU, a sada i sa “zapadnim” putem. Hil, Angela, Makron, Šolc i ekipa su uspeli da od mene stvore velikog Putinofila i zagovornika ekonomske saradnje sa istokom.

  14. On je “ nesto” uradio pa je na platnom spisku?
    Svakog treba uzeti za ozbiljno.
    Ima immuniteit ?
    Vrlo je “ safe”

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.