Hil: Prioritet mi je da shvatim šta se dešava u današnjoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. Bilo bi lepo ako bismo konacno mogli da posetimo US na 10 dana, kao sto mogu gradjani normalnih zemalja. Ni na krstarenje ne mogu da odem jer mi US zabranjuje ulaz…

  2. Dragi gdine Hill,ako saznate sta se zaista desava u Srbiji,molimo vas da obavestite i gradjane Srbije,jer mi pojma nemamo sta se ovde desava

  3. Ukoliko Ambasador Hil kaže da pokušava da razume Srbiju po osnovu sličnosti sa SAD, to predstavlja dobar početak koji bi mogao da preraste u ozbiljno strateško partnerstvo. Moja preporuka bi mu bila da se stvarno fokusira na one stvari koje naše dve nacije najviše vole, i što nas spaja, a to su novac, moć i hegemonija. NBA je lepa zabava, ali ovo su ključni imenitelji dve nacije na kojima treba tražiti osnov za partnerstvo.

  4. A STO STE VI UNISTILI SRBIJU TO SE NE RACUNA GOSPODINE HILL I KOLIKO NEVINIH ZRTAVA SAMO KAD TO VI RADITE NIKOM NISTA!!!!!

  5. Ovaj nepotkupljivi, principijelni čovek će jedini uspeti da satre ovo kriminalno-mafijaško zlo u ovoj državi i za taj trud mu dajem apsolutnu, bezrezervnu podršku. Srećan rad, gospodine Hil, sve najbolje !!! Ja Vama verujem !!

  6. Хоћете ли осудити, судски, агресорску банду која је извршила геноцид над Србима 1999.? Хоћете ли блокирати своје злато и доларе и исплаћивати одштету Србији, Црној Гори, Ираку, Афганистану, Вијетнаму, Либији, итд…?

  7. Kristofere, druže, odustani od toga, nije to uspelo ni onima koji žive ovde, a kamoli ostalima!

  8. Ovaj Hil je predstavljen kao jedan od najiskusnijih diplomata SAD. Prosto neverovatno da je dao izjavu u kojoj kaže da nema pojma šta se ovde dešava. Bolje da su poslali nekoga ko dobro zna šta se ovde dešava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.