Hiseni: Ako Kosovo ne postigne jedinstvo za dijalog, može izgubiti još deset godina

Ostavite komentar


  1. Hyseni je politicar nedovrsenog starog kova koji ima jedinu vrljinu da se uvlaci onima koji su prvi u stranci,drzavi ili pak instituciji.Tako je dobio i ovu vaznu politicku poziciju bez da ima ijednog glasaca .Kosovo nije nedovrsena drzava stim sto nema priznanje Srbije.To je za Kosovo problem skojim dnevno mora da se backe kao sto to radi i Srbija.Posle stotinu i vise priznavanja Kosova kao drzave,nikad vise nece imati prethodni status o kojem sanja velikosrpski nacionalizam.Ako se budemo sporazumelji bit ce bolje za sve nas,uprotivnom bit ce gore za Srbiju a jos vise za Kosovo.Mi smo svesni ,,veljicine “ i ,,snage“ Kosova.

    1. Ta tvorevina na Kosovu nece imati status kako ga prizeljkuju veLJiko aLJbanski nacionalisti, to je sigurno. Tih priznanja je sve manje, tope se, kao sto se topi i uticaj onih koji stoje iza te tvorevine na Kosovu.

  2. KUD SE DENU MOJ KOMENTAR ?????? Gospodo ostavili ste ovog provokatora a moj ste izbrisali , niste objektivni , a bas je bio lep i poucan ili ne idete u tom pravcu sa politikom ?Da je kosovo Srbsko, steta ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.