„Histerično skandiranje, ‘Aco Srbine’, a Vučić možda pusti i suzu“: Kako teku pripreme za inauguraciju i zašto predsednik kaže da od njega „nema niko ponosniji“

U Skupštini Srbije pripreme za inauguraciju predsednika Srbije u završnoj fazi

Ostavite komentar


  1. Rusiji trebamo im ubaciti što teže sankcije da se smire jednom. Putin da ostave na miru našu Srbiju. Nek ide svojim bolševičkim putem bez nas. Rusi nikad nisu nam bila braća nego uvek su nas iskoristili a mi glupi to nismo hteli videti. Nek zeza Vučić malo sada Putina.

  2. Ко ли ће сада да га штити од љубави народа, кад су му заштитници са претходне инаугурације, Веља и другари, на службеном путу.

  3. Hvala opoziciji koja je izlaskom na izbore pod ovakvim uslovima dala pun legitimitet Vucicu i SNS da nas gaze i jasu jos nekoliko godina. Vucic je sve mogao i moze da kupi osim legitimiteta koji mu je opozicija poklonila na tacni.

  4. Bravo braco Srbi, uzivajte jos u ovom zlatom dobu, imali ste olovke da se resimo kriminalaca, a iskoristili ste ih da kriminalca dovedete opet na vlast. Ne znam sta pametnije da kazem pa sam rekao ono sto je istina, na nepristojan nacin.

  5. Realno gledano, većina stanovnika je ovako izabrala. U demokratiji je tako da manjina to zasad treba da prihvati i da se priprema za sledeće izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.