Hoće li Bastin pokret u Vučićevu organizaciju?

Ostavite komentar


  1. Smešno je komentarisati uopšte nekog Bastu koji sve samo nije političar ili neki stručnjak.

  2. Не само Баста, него и локатор Миливојевић је у преговорима да уђе у покрет, само се крије од осталих из опозиције. Не може другачије да сачува посланички мандат када буду избори.

  3. K’o da ga gledam,u „pokretu“ !! A motiv ??? Pa zna se,LOVAaaaa ! „Njegova ekselencija pre(c)ednik“ će da izgovori „magične reči“ a to su:“kaži cifru“ !!!!

  4. Sasvim sam sigurna da je Basta izbačen kao, lutajući metak da promoviše EU i trsži sankcije za Rusiju ,podržava proteste.on je Vučićev čovek da je suprotno ni jedan dan ne bi mogao ostati u vladi a on je još tu .smatram da cilj baste je da privuče ljude u svoj pokret koji su neopredeljeni a sada su na ulici u protestima.
    Sledeći potez je podržati Vučićev pokret ako opstane ideja a sve mi se čini da ta ideja polako odumire.zato dragi građani čuvajte se ovakvih ljudi .

  5. Basta je Vučićev „spavač“ i služiće samo za jednokratnu upotrebu na sledećim izborima, da otme poneki glas od proevropske opozicije.

  6. Ovo bi bilo loše rešenje, a građani nikako to ne bi podržali.

  7. Trebalo je uvesti sankcije putinu jos pre,ne razumem svi uz vetar mokre,samo mi suprotno i uvek se umokrimo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.