Hoće li Crna Gora u Open Balkan

Ostavite komentar


  1. Gospodine novinaru, tacno se vidi iz priloženog teksta da radite po normi, koliko reči toliko parica. Ništa niste rekli – napisali. Zaključci su vam na nivou 14-togodisnjeg deteta…. Ovakav tekst i ovakvu „analitiku“ stvarno je „tesko“ dosegnuti. Jednom rečju tragikomedija. Dzaba potrosih 5 minuta truda da shvatim neku „poentu“ napisanog. Ajde više sreće drugi put.

  2. Sve je to tačno, ali u politici opozicija treba da igra na kartu stprljenja i navikavanja.
    Zašto je drugi krug bojkotoa bezmislen i treba izaći na izbore i prihvatanja nepovolnjih izbornih uslova gde vlast nudi opoziciji „da ću vam ništa i čuvaj ga lepo i dobro“???
    Vlast u ove 2 god lepo navikava gradajne da je jednopartijski sistem ne samo moguć i nego i dobrodošao. Ako je naš put,put Belorusije i gradjani trebaju da ponesu svoj deo odgovornosti.

    P.s. Pročitam na komentarima kako zdušno se pozdrvalja hapšenje presednika CG u budućnosti, koji je inače legtimno izabrani presednik od strane grandjana na izborima do 2023. I gde to vodi?

    Pitanje da li ce vecina komentara posle 15 godina vlasti i 30 u politici da traži hapšenje svog presednika? Sve je jasno gde leži problem.

  3. Crna Gora ne mora u Otvoreni Balkan, može da ostane slepo crevce Balkana, zajedno sa Kosovom*.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.