Hoće li Kurti ići tako daleko da ukloni Kfor sa mosta na Ibru?

  1. Otvaranje tog mosta spada u čistu komunalnu higijenu jer će svi bolje i jednostavnije putovati . U čemu bi bio problem !?

  2. Pa dobro onda ako treba da se igramo da verujemo da navodno on može sam takve odluke da donese, bez odobrenja, saglasnosti, dozvole… KFOR-a, EU, NATO, EULEX-a…

  3. Lajcak zove svoga prijatelja AV Koji mu je pomogao da Tako dugo bude spec. Izaslanik Tako sto je sve predao siptarima I pita ga Aco idemo li dalje Aca odgobara idemo I most se uskoro otvara

  4. tako će biti i sa mostom!!!! „Aca srbin“ je to već rešio, ovo je samo predstava za naivne.Vučić je ove godine praktično ceo sever Kosova i Metohije predao, a nama priča o nekim pobedama, 5:0, i slične nebuloze! Kurtiju treba poen za izbore, a „aci srbinu“ bar malo skreetaja pažnje sa problema-Rio Tinta, krađe izbora, busanja u srpske grudi, …………. !!!!!!!!

  5. @Vladimir

    Slazem se, i ne samo da treba da se otvori taj most nego treba ukloniti i one administrativne prelaze i administrativne granice koje su nametnute izmedju centralne Srbije i Kosova – tek to bi omogucilo bolje i jednostavnije putovanje, o komunalnoj i svakoj drugoj higijeni da ni ne pricamo.

  6. Otvaranje mosta je dogovoreno, i može Oskar da se pravi Toša, u septembru će mostom prolaziti automobili sa kosovskim tablicama. Godpodo u Kumanovu je Srbija potpisala kapitulaciju, Kosovo je danas nezavisna država tako da prestanite da huškate i bavite se komšijskim dvorištem. Dosta sukoba vreme je za mir, a otvaranjr mosta je deo normalizacije.

  7. Da li je moguće da se tolika frka diže oko tog jednog mesta na Ibru kada i nizvodno i uzvodno od njega na manje od 2km postoje mostovi koji nisu zatvoreni?

  8. Po dosadasnjim PREDAVANJIMA ingerencija SRB i ovo je vec dogovoren postupak: ON najavi frku zbog otvaranja mosta, zapadnjaci osudjuju i predlazu da se treba dogovoriti, siptari odloze to nekoliko dana-nedelja i otvore. ON sa svitom napada zapad i „moli KFOR zastitite srbe, zapad precutno prihvata novu situaciju i kazu pa to je nezavisna drzava mogu da rade sta hoce. ON podigne neku novu frku (drzavni udar, atentat,…) da se skrene sa vruce teme

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.