Hoće li Vučić dati Vulina i zašto neće odmah?

Ostavite komentar


  1. A postupci Amerike nisu mafijaški?
    Jednostavno njima je .odgovaraju ljudi koji govore istinu.
    Oprodtite ja sám samo reálnom gledajući napisao.

  2. kakav vam je to naslov? ko je naj face na svetu – i zasto sam to bas Ja. ako znate da nece, i tvrdite da Nece, zasto onda pitanje „hoce li?“, i sve to u istoj recenici. pa, nece, sami to tvrdite. nemojte nas z’bavati

  3. i, @Pera, sinko; „neka mi, al tek oni“! bas ti nije neki argument. ocisti svoje „insert-your-fav-place-to-clean“, i neka njih

  4. Samo nek Ameri uvode sankcije svima njima, samo narodu NE.
    Rusi nas nisu bombardovali, ali su nas izradili ko majmune vise puta

  5. Mozda ce biti reseno kao i sa g. Gasicem svojevremeno zbog klecanja, godinu dana van institucija pa posle nagrada, tek da se pokaze kako to mi radimo. Treba traziti dokaze svakako jer pausalno ni u Americi ne prolazi. Vostani Serbije. Ziveli

  6. Postovani/a Pak, jesu Amerikanci sa ostalima nas bombardovali, otcepili teritoriju zarad svojih interesa, i jesu nas Rusi vise puta izradili, ali mi nikako da shvatimo da u svetu vlada INTERES nema prijateljstva, mozda uz rucak ili veceru sve ostalo je GOLI INTERES, kada to budemo prihvatili verujete bice nam mnogo bolje. Vostani Serbije, Ziveli

  7. Ne dolazi u obzir smena Vulina,prvo Vulin je odgovoran našoj zemlji ne Americi,drugo ne mogu amerikanci primenjivati njihovo zakonodavstvo na našu zemlju,kad ga oni budu birali i postavljali onda neka ga smenjuju,treće,mi ne možemo da dozvolimo mešanje neke tamo zemlje u naš sistem jer onda mi ni ne postojimo.Tako da nema odstupanja ko god da je u pitanju,i ništa se oni neće pitati makar mi jeli bokvice ovde.Do potpune slobode i pobede u odbrani ustavnog poretka i države Srbije,samo hrabro..Ma kakva sila da je pred nama nema popuštanja,nisam Vučićev bot,samo ne dam da nam oni određuju koga ćemo mi da postavljamo.

  8. Balkanac, meni dugmad stoje napred na garderobi.
    Svi oni imaju svoj interes, samo sto neki javno iznose, a neki prikriveno. Sve je do Nas, kako biramo tako zivimo

  9. OPET VELIKA IGRA AMERIKANACA.SKRETANJE PAŽNJE NA U OVOM TRENUTKU NEVAŽNOG VULINA. STARA DOBRA OPROBANA ŠEMA OSS I NACISTA IZ DRUGOG RATA.

  10. Vuline, izgleda da je tetka dosla po gramofon!
    Veliki Bekim Fehmiu.

  11. @sun.cu
    Da li ste vi prošli devedesete, kad smo „jeli korijenje“, imali najveću inflaciju na svetu i na kraju dobili bombe?
    Ko je na vlasti bio tad?
    Gde su Srbi koje su oni branili?
    Ko se obogatio tad?
    A Rusi su pevali na beogradskim trgovima, pobegli glavom bez obzira sa prištinskog aerodroma i prvi se povukli iz KFOR-a.

  12. Prvo treba Vučića i Šešelja uhapsiti za sve što su uradili ovom jadnom narodu a na koga se vade svaki dan.

  13. Super Vest o stavljanju šefa BIA Aleksandra Vulina na američku listu sankcija zbog odnosa sa Rusijom i upletenost u trgovinu oružjem, Droge kriminal i korupciju!
    Konacno da se i to desi sve im zamrznuti banditima a i Vucicu uskoro! Pa sta oni misle mogu zezati citav svet e mozes opancare ali ne Svet.

  14. @ Pak
    Izdali nas više puta !? Verovatno nisi video tekst Sretenskog ustava, koji je prvi ustav nove državnosti Srbije?! Pročitaj preambulu Sretenskog ustava i vidi po čijoj volji se on proglašava. Nisi ni čuo kad je ruski Car dao ultimatum Zapadu, te dođoše lađe na obale Albanije da spasavaju Srpsku vojsku..Itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.