Hoće li Vučić, ipak, morati da isporuči Radoičića, iako tvrdi da neće?

Ostavite komentar


  1. Za par minuta sam video na portalu Danas jedno 15 naslova i napisa o Vucicu…jeste li vi njegov bilbord za propagandu ? Ima li neka druga tema za te ljude sto sede i zovu se novinari ? Samo pitam…

  2. VUCIC IMA MAKJAVELISTICKI KARAKTER, TIPICAN MAKJAVELISTA KOJI EXISTIRA NA TIM PRINCIPIMA …VRLO LUKAV , NA IZGLED NAIVAN, DOBRODUSAN ALI ZATO VRLO OPAK , PRORACUNAT , MANIPULATIVAN ….ON MOZDA I NIJE PROBLEM, ALI SU PROBLEM KOJI IDU UZ NJEGA I KOJI IMAJU LICNU KORIST

  3. Koja je ovo uporna i sveobuhvatna kampanja protiv Vučića!? Kako vi uopšte znate kako on razgovara sa onima koji su veliki? Pa upravo je ceo svet čuo njegov ponosni govor iz UN. A i juče je čovek sa KiM, Srbin, izjavio da se samo Vučić bori za Srbe na KiM i napustio Dveri.

  4. Čovek puca po šavovima kada god ispliva kriminal koji štiti od dolaska na vlast…pa pogledajte tek danas ovu vest da je taj krimos Ciga ovde iz Brazila na izdržavanje kazne upućen 2018te na 8 godina što bi bilo do 2026te već nekoliko godina na slobodi u Beogradu…pa to do danas niko nije znao dok mu i sina nisu u Brazilu uhapsili…pa to je stezanje svilenog gajtana sa time i dokazujući mu da sve znaju i da je sva ova gradnja od narko para koje u milijardama dolara ulaze ovde. Pa prodaće Srbiju, a ne Radojičića

  5. Уснија из Чипулјића је ординирани лажов па онда све остало. И нема тог бића да му се поред неоспорних правно политичких и иних знанја поспрдно смеје. Он знануе злоупотреблјава и извргава руглу. Такав ниво колективне манипулације и политичке опсене својствен је ЂАВОЛСКИМ науимима.

  6. Čim je rekao da neće, isporučiće ga samo tako. Nije davao Gazivode, nije davao MTS, nije davao sudstvo i sl.

  7. Kome da ga isporuči? Bi on, ali nemamo mi međunarodni sporazum sa svojom Pokrajinom. Tom liku treba ovde suditi za kriminal.

  8. Ma nema sanse da ga izruci.Ako ovaj progovori crno mu se pise.Isto je bilo i sa Stefanovicem.Vec zaboravili?

  9. O cemu vi pricate? Kome da bude isporucen? Kako da ga isporuci bilo ko drzavi koja nema legitimitet u suverenu vlast?

  10. Prosto je nemoguće da Vučić isporuči Radoičić Priština koja je u sastavnom delu Srbije.

  11. Pravi muskarci i odgovorni politicari bezpogovorno daju ostavke,ali ovaj deran je nakupio bezbroj promasaja i gresaka,pa racuna da lustracija i nezavisna sudska istraga nebi bili u ineresu njegovih i kartela.Ali svakako to mu ne gine.

  12. Koliko smo videli ,Vucic je davao intrvjue i stranim novinarima,bez uztezanja i kocnica,sve ono sto je rekao i nasim. Pitam se sta ste gledali i slusali,ili ponovo lazete.

  13. Sada im je u interesu samo da ljagaju predsednika! Nemaju sta da kazu lose, moraju da slazu!

  14. NSiguran sam u Vučićevu politiku i u to da če uspeti da spasi Radoičića u voj situaciji!

  15. Albanac koji je na poternici Srbije optužen za 6 najtežih krivičnih dela se nalazi u Kurtijevoj oružanoj grupi koja je obučena samo za napad na Srbe sa KiM…

  16. Kako god da okreneš , ne gine nama građanski rat , Vučić se sigurno neće ustezati da pokrene penzionere da ga brane silom kad jednom izgubi na izborima. Kažem penzionere, jer će ovi ostali , bili ucenjeni ili podmićeni, pobeći preko ili promeniti stranu. Ovo je zadnje doba za Srbiju.

  17. ….ako mislite na Radoicica….on nije moj covek, mozda se vi identifikujete sa kriminalcem , to je vasa volja ali ja ne pripadam coporu

  18. Milane, BEZI. Bilo gde. Ovaj kad kaze da te nece isporuciti zna de ces za nedelju dana biti u Pristini.

  19. Pamet u te šuplje glave! Radoičić će isporučiti faraona, a ovaj će isporučiti svu njegovu bagru! Pašće mnoge glave, pa i glave botova skotova. Znaju komšije ko su oni.Bahati do imbecilnosti.

  20. Vucic je sve kriminalce okupio oko sebe,ne sto ih voli nego zato sto ih se plasi,radoicic i ako kriminalac za njega je u svakom smislu covek,jasno je da ga je on poslao dole i napravio i njemu i drzavi problem,naj vece zlo u istoriji posle vjekoslava

  21. Овај може да слуди само особе које су лабилне и иду линијом мањег отпора. Да не помињем и изузетно глупе, каквих у Србији има превише. Психички здрава особа прочита овакве из авиона. Мислим да неће изручити радојичића. Превише зна и радио је за њега.

  22. nece ga isporuciti, ali ce jednog dana verovatno zavrsiti kao o. ivanovic ili nestati bez traga.

  23. Za ima livsta drugo procitajte kimentare drugih citalaca mozda cete malo ramisljati drugacije

  24. Sve što veleizdajnik kaže da neće znaj te da će biti kontra. Mu,,,da su mu u procepu, stežu zapadnjaci koji znaju svaku njegovu kriminalnu radnju i imaju dokaze.drže ga na uzdi ali nisu bezopasni ni Kosovarski banditi kriminalci, lažne patriote i Srbende tako da mu nije lako. Što im ja želim to je da se staru izmedju sebe dosta su satirali Srpski narod na Kosovu i u centralnoj Srbiji. Što reče Ivo Andrić,, Ovaj Garov,onaj Šarov a ker ko ker i Garov i Šarov .

  25. Recimo da se ovakav kriminal dogodio negdje u Vojvodini, gdje bi se sudilo grupi i njenom lideru?
    Novi Sad ili Beograd!

  26. Recimo da se ovakav kriminal dogodio negdje u Vojvodini, gdje bi se sudilo grupi i njenom lideru?
    Novi Sad ili Beograd!
    Ako Vucic insistira da se Radoicicu sudi u Beogradu, to bi znacilo da on priznaje Kosovo.

  27. Неће испоручити ? То није проблем, они ће доћи по њега, онда остаје Вучићу само ноша.

  28. БиЋЕ ОНАКО КАКО СЕ ДОГОВОРИО ССА КУРТИЈЕМ И БРИСЕЛОМ СВЕ СЕ ДОСАД ОДВИЈА ПО ДОГОВОРУ НЕМА РАЗЛОГА ДА И ТО НЕ БУДЕ ТАКО

  29. Nisam za izručivanje niti ijednog srbina. U šta smo se to pretvorili. Nastanu Vučić. Doćiće neko drugi i taj će biti isti. Nismo složni braćo srbi.

  30. Ako …I kada …Vučić konačno shvati šta mu nije u opisu o nadležnosti predsednika u Ustavu ..RSRBIJE….onda ce se uspešno distancirati od slučaja Radoičić.!

  31. Ja prosto ne vidim razliku između onih glasila i novinara koji dižu Vučića u nebesa i vas koji ga gurate u blato. Jedino što mi je jasno, to je da na taj način dižete sebi (i jedni i drugi), čitanost ili gledanost… Muka mi je više, dajte neke vesti gde on nije glavna tema. Aman više….!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.