Hoće li Vulin opet u Moskvu?

Ostavite komentar


  1. Cisto da odgovorim onima koji se brinu za Vulinovo zdravlje i to ne kao njegov PR vec kao neko ko ima racionalno razmisljanje. Vulin nece ici u Moskvu, zato sto neko ko se nalazi na poziciji direktora BIA ne ide skoro uopste (osim u posebnim situacijama) u zvanicne posete van zemlje. I to ne samo kod nas, nego i u svetu. Razlog je ocigledan, da se ne bi odavale tajne, da se ne bi vrbovao i dalje. Zaista bi neko trebao malo da ukljuci mozak pre nego sto krene u neku suludu pricu koju gradi na nepostojecim temeljima.

  2. Tolika saradnja sa Putinom, ne sa Moskvom, nego sa Putinom, je više od kolaboracionističke izdaje. To je direktno neprijateljsko delovanje protiv sopstvene države i naroda. Saradnja sa zločincima uvek donosi zlo onome ko sarađuje sa zločincima. Saradnja sa terorističkim zločinačkim režimom Vladimira Putina je podrivanje državnog i društvenog uređenja Srbije i njenog ustavnog poretka. Direktan rad protiv naroda Srbije. Klasična izdaja. Izdaja koja se najstrože kažnjava svugde, od kad sveta i veka. To radi Aleksandar Vučić i njegovi ljudi.

  3. Obzirom da su se milosevici skrasili u Rusiji, nije iskljuceno da im se tamo pridruze vulini i vucici. Ista skola malo rastojanje.

  4. Predlažem da svi radikalno napredni i patriJotski nacionalsocijalisti Srbije i njihovi sateliti zajedno sa svojim vođama spakuju stvari i konačno (!) i zauvek odu u obećanu zemlju, te oslobode Srbiju svog otrovnog licemerja.

  5. A zašto nebi išao?
    Ovde jedini zločinci su NATO zločinci. I ja tu jasno postavljam granicu. Živim za dan kad će se raspasti. Ako je Putin taj koji će zakucati eksere u njihov kovčeg …svako veče ću da se molim za njega.

  6. Anđelkoviću, Rusija otima teritoriju Ukrajine kao što su je nama oteli drugi 1999. Jeste li svesni koliki paradoks predstavlja tvoja podrška Rusiji, a i podrška samozvanih patriota?

  7. Treba da vam bude jasno da bez Rusije Srbija ne može postojati i da o tome nema potrebe polemisati. E sad je pitanje šta će Putin misliti o srbima kada čuje Šomaza a on nije usamljen slučaj, znači pustiće srbe niz vodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.