Hodžaj: Imam informaciju da još deset država može da povuče priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Uskoro u svetu nece ostati ni jedna babana drzava koja nije povukla priznanje i tada ce praksa povlacenja priznanja prestati. A zatim ce mocni AV priznati Kosovo (i dobiti nesto zauzvrat npr. staru vojnu opremu), i govorice nam kako je to velika pobeda Srbije. A narod ce slusati i diviti se njegovoj mudrosti.

    1. Nisu babana država SAD,Nemačka,Engleska,Francuska,Austrija,Švajcarska,Norveška,Svedska,Turska itd.

  2. Da se ponavljam vise necu. Samo sveobuhvatnim kompromisnim dogovorom mozete spreciti odliv priznanja.
    Za mene je kompromis ostanak cetri opstine severno od Ibra u Srbiji.
    ZSO sa izvrsnim ovlascenjima za preostalih sest srpskih opstina i koridorima preko Mokre Gore i Binacke Morave (ujedno bi to bili koridori za SPC i njene enklave) dvojno drzavljanstvo i priznavanje stecenih penzija kao i osteta proteranim Srbima za sve ove patnje i dusevni bol. Odrziv povratak iz sredina iz kojih su proterani kao i potpuna integracija onih koji ne mogu ili nece da se vrate.
    Dakle. Hodzaj, sto pre postignete dogovor sa Srbijom sprecicete odliv priznanja. Ovako. Kada jos najmanje tri-cetri drzave EU da povucu priznanja drukcije ce buti sve.
    Eksterotijalnost SPC i njenih metoha po Vatikanskom modelu.

  3. A sta ce se desiti kada drzave EU pocnu da povlacenje priznanja?
    Ni po koju cenu ne treba nista potpisivati narednih 50 godina.

    1. Meni i mojoj porodici je i previse ovih protklih dvadeset godina. Tako misle i svi Srbi i Albanci sa KiM. Dakle. Resenje koliko sutra!
      Zapocnimo novi zivot a ne da kukamo za KiM od 1389. god.

  4. Samo jednu stvar znam kada neki politiqari u balkanu kaze nesto treba da razumjes obratno, zivi bili videli skoro vreme 10 drzava priznaqe Kosovo i jedna od tih je Srbija

    1. To znaci da kada Haradinaj kaze da ce uskoro da vam ukinu vize za Eu da se to nikada nece desiti? Ili kada se Taci hvali kako ce uskoro „republjik kosova“ u Interpol, Unesco, Savet Evrope, UN itd. da se to nikada nece desiti? I d ane nabrajamo sve izjave te dvojice ratnih zlocinaca koje se nikada nece ostvariti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.