Hojt Brajan Ji: Ono što sam rekao u Beogradu je politika SAD

Ostavite komentar


  1. Hojt Ji je konstantan u sadrzaju i porukama koje salje Zapadnom Balkanu;ukljuciv Srbiju,gde jedino Dacic i ekipa reinkarniranih ““90 tih,misle da satrovacikm i za domacu upotrebu cudjenjem..te izjave odbacuju uz tvrdnju da to nije zvanicna politika SAD.Zato je onomad na konfer.o WB u Vasingtonu,koju je organizovala vodeca NGO USA Atlantski savet,prosao "ko bos po trnju"..Ne bi marili..da je tamo bio privatno(a tako se ponasao i jos gore)..na zalost Srbije bio..u mandatu MSP..Propast

  2. Nemoj da nam pomazes. Dosta ste nam pomagali uranijumskim bombama. Amerika je izvor zla i pretnja miru za celo covecanstvo. Sve ratove u svetu, direktno, ili indirektno, izazvala je i vodi Amerika . Vijetnam, Irak, Libija, Srbija , … Amerika je genocidna . O istrebljenju indijanaca da i ne govorimo .

  3. Mister Hojt Brajan Ji pokusava da kaze ono sto sve iskusne diplomate znaju.
    Pojednastvljeno receno "dok slonovi /velike sile,USA …i sl../ koracaju, misevi se uklapaju u njihov mars ili se sklanjaju s`puta". To u Beogradu prepametni i rodoljubljem nadojeni politcari, nikako da shvate.

  4. @Predrag

    "Hojtovo prisustvo na Balkanu ohrabruje."

    Koga? Velikoalbanske nacose da ce uspeti da zavrse "posao" na Kosovu i u Makedoniji ili nvo talibane da ce biti jos grantova i donacija te mogu na miru da uplate zimovanje?

  5. Hojt Ji je reprezent "The deep state". Kao takvog ga se treba veoma plasiti. Medjutim, ne treba ih precenjivati jer je u poslednjih nekoliko godina njihova politika sirom sveta dozivela strasne poraze.

  6. Umesto da slusate coveka koji dolazi iz najjace demokratije na svetu (USA) i zeli vam dobro, vi ste se stavili u sluzbu finansijskih interesa Nebojse Popovica i bolesnih diktatosrkih ambicija njegovih vodja. Ali izgleda popijen mozak nema odakle da se regenerise. Zato i dalje pljujte po DS-u a velicajte Djurica i Jorgovanku, pa ce vam za 5 godina najveci kulturni dogadjaj u Srbiji i dalje biti Aca Lukas i Milomir Maric. Uzdravlje.

  7. Hojt Li je rekao istinu, sta Amerika misli . Grugo je pitanje, da li se to u Srbiji, nekome dopada .

  8. BHJ dolazi iz zlokobne države.
    Zastupa zlokobne interese dijela društva koje je esencijalno zlo po cijeli svijet.
    Ima zlokoban izgled, zlokoban (bez emocija) osmijeh genetski modifikovane nacije, vještačke inteligencije.
    Donosi sa sobom zlo…
    Djeluje kao avatar Kondolize Rajs…
    Treba ga se bojati i te kako.
    Ali i boriti. Možda uspijemo.
    Nek nam je Bog na pomoć.

  9. Za mene je g.Hojt Ji poput generala Wesley Clark-a,koji je izjavio(pre bombardovanja Srbije),da ce sukobi na prostoru SFRJ prestati,kada Srbija bude vojno porazena!!!Tako vam je i sa g.Hojt Jiem.Covek dobronamerno ukazuje Srbiji sta i kako uraditi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.