Hojt Ji: Srbija da pokaže da podržava viziju EU, a ne Rusije

Ostavite komentar


  1. Kako ocekuje od Srba da se odreknu Rusije i drugih prijatelja a ne trazi od Nemacke da zavrne slavine gasa koji dobija iz ruskih izvora. Zasto svoje americke kompanije kao Exon na primer ne kazni zato sto busi i trazi naftu u Rusiji. Da budem precizan Sahalinskim ostrvima i Sibiru. Zasto ne kazne Englesku koja prima ruske oligarhe sa ukradenim parama da slobodno zive i ulazu u Englesku. Evo gospodine Ji samo za pocetak. Lako ti je da se istresas na male zemlje. Trupni nogom na Englesku,Nemacku,Kinu. Kad bi se Srbija odrekla tradicionalnih prijatelja, mnogo bi je lakse unistili. Ovako imamo bar neku sansu da opstanemo.

  2. Malo bezobrazno od Hojt Jia kako Srbija treba da se ponasa.Pa jasan je stav Srbije i ovo je sada aktuelno zbog posete naseg predsednika Rusije

  3. Којих 100%? Па нема чак ни већине у владајућој мањини која је за ЕУ! Већина, већине је амбивалентна на све што се догађа, а мртва трка је међу мањинама мањина које су или ватрено против свега што носи префикс Еуро (па и против Еурокрема), или "аветају" по којекаквим "ЕУ-комесаријатима" изгубљени у преводу "мајн канфа", "капитала" и ауторизоване скрипте са тужбалицама и нарицаљкама Ники Хејли на маргинама седница Генералне скупштине УН!

  4. Očekivao sam ovakvu reakciju posle glasanja u SB. Neće biti lako i pritisak će se povećati. Međutim Vučić neće moći sada puno ustupaka praviti jer se i javno i direktno obavezao Rusiji. EU nažalost nije samo veliko tržišta i mnogo beneficija, EU jeste zajednica gde se dio suveriniteta prenosi na tu zajednicu, a u ovakvim stvarima očigledno se ne pitaju puno manje članice EU

  5. Srbija sa (umivenim)radikalima-Vucic,Nikolic..sa partijom "Balkanskog kasapina"(sps,jul),da udje u EU!Pa,ovo je za rubriku "Verovali ili ne".Srbija je pod vodjstvom ovih ljudi "ruski trojanski konj" za EU!Brine me "obicna raja",koja naseda na rusku propagandu-svi oni vole Putina i Rusiju,jos su i braca,a od iste te raje,doslovce se "saplices" u Austriji,Nemackoj,France,Swiss,pa sve do USA i Canade.Treba pozvati agente FBI,Skali i Moldera,da rese ovu misteriju!!!

  6. Srce je vuce pravoslavnoj Rusiji, a novcanik sa parame je vuče katolickom zapadu. Nevolja!!

  7. Није запад католички;Пола Немачке није,Енглеска није…а ти иди у Сибир!

  8. Ako izaberu ruse, ostat će bez hleba. Ako izaberu EU, ostat će bez zaštitnika. Muka živa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.