Hoti: Izrael priznao Kosovo 22 minuta posle potpisivanja dokumenata u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Sta ovi nasi petljaju, spinuju, lazu. Pa svima je jasbo sta ste potpisali, samo izgleda vama neznalicama nije. I potvrdjeno je sa cise strana da ce Izrael priznati Kosovo. E sad aj da vidim kalo vi necete da prebacite ambasadu u Jerusalim a potpisali ste to. Bas da vidim sta cete da kazete nasoj javnosti kad na to pristanete kao bele lale na pritisak Amerike.

    1. Ja bih otisla na potpisivanje drugog sporazuma i to u Rusiju , ako nece Vucic ima ko ce . Kako nije Vucic razmisljao , mislio je izgleda samo na novac , cim sam videla onako tuznu i ozbiljnu facu Malog iza njega znala sam da nesto nije u redu . Da li mu je makar neko predocio nesto , nekada covek sma obnevidi od mnogo podataka koji mu se nametnu , nesto nekada previdi, ali tu su bil i drugi .

  2. Izgleda da je Tramp izabrao politiku ne ratovanja vec mira , ali taj njegov nazovi mir moze da proizvede u bududcnosti jos gore stvari , neka pusti i ne tezi Nobelovoj nagradi za mir, jer ovo sto on namece nije mir , na silu sa ucenama u sporazumima po ko zna koji put sprovodi nesto sto se nekome ne dopada .

  3. Ova vekovno mesposobna vlast će preskupo koštati državu Srbiju; pored stotina miliona koje režim krade.

  4. Mozete Vi Bibiju da trpate gluposti u usta Ali to da ga se pojedinci oko Vucica ,zna se Koji plase je cinjenica.Sto rece onomad Amfilohije;Ko se maca lati od njega I strada! Smrt Hezbolahu I njegovim podanicima u Srbijici! ❣️

  5. Vučić je dao svoju saglasnost na tačku koja glasi: „Kosovo (Priština) i Izrael pristaju na međusobno priznanje“. Time je Vučić (nakon usmenog dogovora i trijateralnog potpisivanja) jasno i glasno priznao atribute državnosti Kosova, saglasivši se s time da „deo teritorije Srbije“ uspostavi diplomatske odnose sa državom Izrael (a potom, lančano, na bazi ovog presedana, i sa drugim zainteresovanim državama).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.