Hoti: Neće biti tehničkog dijaloga sa Srbijom, već samo dijalog za konačni dogovor

Ostavite komentar


  1. Sto je babi milo to joj se i snilo… Cuj ti njega „dve zemlje“…

      1. @Todor

        Nadmasiti vas Albance u utripovanosti je nemoguce, pocev od toga da ste utripovali da zivite u „nezavisnoj i suverenoj drzavi kosova“, da ste „oslobodioci Kosova“, da su crkve i manastiri na Kosovu albanski pa do toga da ste „autohtoni potomci Ilira“.

        1. A sto znaci Ilir na Srpskom Jeziku? Ne znaci nista i zbog toga nemate veze sa Ilirima, nas jezik je star, mnogo star i Ilir na Albanskom znaci Slobodan.

          1. Ilir na albanskom znaci Ilir. Teze su ti u rangu dece iz vrtica.

        2. Crkve i manastiri pripadaju-drzavi Kosovo!Ako ne verujete,pod hitno organizujte i ovde litije!

          1. @Plava ptica

            Nisu te crkve i manastire gradili ni „drzava kosova“ ni Albanci, tako da samo dalje sape. Probajte da izgradite i napravite nesto sami a ne da kradete i otimate od drugih ili drugi da vam sredjuju „preko veze“.

      2. Kad je zemlja sta ce mu nase priznanje? Malo morgen su drzava u tome je fora.

        1. Ali vidite , bre , gospodine Jovane , da i oni nas ne priznaju ? Kaže lepo čovek “ obosrtano priznavanje “ . Znači , ima jedna država , koja ne priznaje Srbiju !

    1. @Utripovani***Ako nisu dve zemlje otkud dve Skupštine,dve grupe poslanika,u Prištini i u Beogradu,otkud dva predsednika,dva premijera,dve grupe ministara,u Srbiji i na Kosovu,dve Vlade,kosovske i srpske,otkud kosovske snage bezbednosti(ROSU),a na Kosovu ne postoji ni jedna grana vlasti Srbije?!Zašto srpski političari moraju da traže dozvolu kosovskih vlasti za ulazak na tu teritoriju ako se ne radi o statusu dve države?Kad si poslednji put posetio Prištinu,kao i tvoji predsednici države?

      1. @Carnegie Endowment for International Peace i jos plus dvadesetak nadimaka

        Sve sta si nabrojao ima i npr. Vojvodina ili Republika Srpska, sa tim da je Republika Srpska samostalnija i odrzivija jer sama puni svoj budzet za razliku od budzeta „republjik kosova“ koji se 1/3 dopunjava parama poreskih obveznika EU. Sve to imaju cak i takve tvorevine kao Juzna Osetija, Abhazija, Gornji Karabah ali ipak nisu drzave. Prave drzave, suverene i nezavisne su u stanju da se uclane u UN, OEBS, Savet Evrope, Interpol, UNESCO itd za razliku od te tvoje „republjik kosova“ koja sve to ne moze. Dzaba histerija.

  2. Ako to Srbija prihvati, trebalo bi da izađemo na referendum o promeni imena u Severna Srbija!

  3. Pred potpisivanje sveobuhvatnog sporazuma ce Hoti pitati naseg deliju panteliju da li zna albanski. Show must go on.

    1. Ima li neki pametan siptar na KiM. Pa vama siptarima svima je IQ na nivou mora..Izadjite iz pecina .Kosovo je Srbija a vi mozete da idete u zapadnu Evropu sta je za njih da prime milion siptara.I svi zadovoljni vi u EU , mi sto vas nema i mir na Balkanu.

  4. Naucili ga mentori frazu koju da ponavlja i kao papagaj ponavlja. Sta se onda pregovara? Koliko cemo da vam udovoljimo? Ahahahaha

    Nikad drzava necete biti.

    1. @Nozdrva***Kako to da nisu država a imaju teritoriju,stanovništvo,Skupštinu,poslanike,Vladu,ministre,predsednika,premijera,ROSU,energetiku,pozivni broj…?

      1. @Carnegie Endowment for International Peace

        A za bota burek!. Koliko si puta vec napisao ovaj jedan te isti „komentar“? Sto, dvesta puta? Ne znas za bolje? Hoce li biti i neke bonus baklave za trud?

        1. Nemoj da čitaš ako te to toliko nervira!A ovo što radiš sa tuđim nick-name se zove mimikrija,poznata osobina kod nekih životinja,tako da ću i ja od sad primenjivati taj sistem komunikacije prema svima koji zloupotrebljavaju moj nick.

          1. To tvoje jeftino trolovanje koje praktikujes po raznim sajtovima je pre svega za smeh a ne za nerviranje, ali samo nastavi ako ti od toga zivot dobija neki smisao. Samo, nekada, makar na svakih godinu dana bi mogao da osvezis repertoar, vrtis iste, izlizane fraze vec godinama ili je to ipak veliko opterecenje za tvoj „sustav“?

          2. @Gubernator Klatimir Smutin

            Koje nerviranje? Imas suvise visoko misljenje o tim tvojim p komentarima, pre ce biti da izazivaju smeh i sazaljenje.

          3. @Carnegie Endowment for International Peace

            Blja, blja, blja… Samo se ponavljas, probaj da nadjes neki zivot.

  5. Zanimljivo da neki neki pro-velikoalbanski botovi i trolovi i po vise desetina puta objavljuju iste komentare, da li je moguce da im se replicira ili na ovom sajtu prolaz imaju samo oni koji podrzavaju tekovine velikoalbanskog sovinizma, fasizma i nacizma?

    1. @tajna***Koliko je puta objavljen komentar „Kosovo je Srbija“ i ta laž vam ne smeta?Gde vi živite?

      1. @Ao tan, Carnegie Endowment for International Peace, Gubernator Klatimir Smutin

        Kao prvo, po medjunarodnom pravu i vazecim medjunarodnim rezolucijama Kosovo je deo Srbije i ne radi se o nikakvoj lazi.Kao drugo, posto nisam ni veljikoaljbanski sovinista niti tragikomicni „veci Albanac odAlbanaca“ nema sta mi smeta tvrdnja da je Kosovo deo Srbije., istina okupirani deo Srbije ali nije to nista novo ili trajno i nepromenjivo i sta se nije i ranije desavalo sa Kosovom, slicno je bilo i za vreme nacisticke okupacije tokom II svetskog rata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.