Hoti očekuje okončanje dijaloga uzajamnim priznanjem za nekoliko meseci

Ostavite komentar


  1. Мени уопште није јасно,о каквом њиховом признању Србије они лапрдају.

  2. U tom slucaju nema sporazuma. Srbija nastavlja kao i do sada, svakako od EU clanstva nema nista i bez i sa prizanjem. Isto tako nastavlja i ta albanska tvorevina na Kosovu, bez medjunarodnog priznanja, nesposobna za samostalnost, zavisna od sponzora i njihovih para koji su sve manje zainteresovani, izolovana, bez priznanja od strane 5 clanica EU sto znaci i bez EU integracija i sa vizama za EU, sa Tacijem i kompanijom u Hagu…

    1. Samo ti teraj njihovu brigu.Evo vidim kako se tresu od izolacije.A jos i gladuju.
      Jadan li narod……

      1. @MiliMoj

        Cuj, jedino Albancima sa Kosova trebaju vize za EU, najmanje plate i penzije su u toj tvorevini na Kosovu, najveca nezaposlenost i najveca korupcija su u toj tvorevini, trecinu budzeta te tvorevine pune poreski obveznici SAD i EU posto Albanci sa Kosova nisu sposobni da prikupe dovoljno novca, uvoz je deset puta vezi od izvoza, debakl za debaklom u pokusajima uclanjenja u Interpol, Savet Evrope, OEBS, UN itd. Ali ako po tebi to nije tako nego valjda cvetaju ruze onda sta reci, vreme ti je da promenis terapiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.