Hoti: Teritorijalni integritet Kosova skinut sa dnevnog reda

Ostavite komentar


  1. Bravo
    Čestitam
    U ovim pregovorima
    Albanci majstori diplomatije
    Srbi nešto kao severno američki indijanci u 19-om veku

    1. Kosovo i Metohija su integralni deo Srbije, tako da integritet zaista ne dolazi u pitanje…

      1. Da, naravno, na papiru, ali je na papiru i prodao, mi ćutimo i sad polako kuvaju žabu, tj nas, da ćutke pređemo preko te pre(o)daje. Zato se još mislimo da li da ga skidamo sa vlasti ili da punimo splavove i rijalitije. Naša jadna, slomljena Srbijo, gde ti je dostojanstvo?

  2. Znači KiM je sastavni deo Republike Srbije. Ukida se autonomija zbog ne lojalnosti gradjana Srbije albanske nacionalnosti. To bi trebalo od sad da bude jasan stav av.

  3. Mnogo sanjaju, nije zdravo za psihičko zdravlje. Ni ono što je NATO okupirao ne mogu ni po svojim pravilima da prime u „porodicu“ ali eto nikako da se oslobode te mafijaške retorike, „porodica“ klanova plemena. Kad izadjete iz srednjeg veka možda shvatite da se otimačina i kršenje medjunarodnih zakona ne isplati.
    PS
    A to što vam je Vučić obećao okačite mački o rep kao i Srbi.

  4. VUCIC Nema pravo da odlucuje o Kosovu u pregovorima treba ukljuciti Rudiju.Vucic namerno izbegava dase izjasni o statusu Kosova jel je Nemcima i Francuzima obecao Kosovo.Samo narod Srbije moze odluciti o statusu Kosova.Kosovo mora ostati Srpsko.

  5. Apsolutno, puna podrška teritorijalnom integritetu i ne menjanju granica suverenih država u skladu sa međunarodnim sporazumima. I bila bi potpuna besmislica da država Srbija razmenjuje teritoriju sama sa sobom. Spoljne granice Srbije se ne smeju menjati ni po koju cenu jer to vodi u Veliku Albaniju i dalje etničke ratove na Balkanu. Status Kosova u okviru Srbije je jedina legitimna tema, pa makar ono bilo i sa potpuno nezavisnim političkim sistemom kao Hong Kong. To moraju da zahtevaju naši pregovarači.

  6. I mi smo isto tako vođeni principom očuvanja teritorijalnog integriteta i jedinstva države Srbije, kao i potpunim poštovanjem njene ustavnosti.

  7. Ko ima malo novca od vas komentatora da stavi opkladu da ce taj stav o suverenitetu Srbije nad juznom pokrajinom opstati? Ne zanosite se, AV ce sprovesti referendum na kojem ce dobiti vecinsku podrsku za potpis, koji bude stavio. Ko to ne shvata, naivan je vrlo.

  8. Samo neka sanjaju dok Srbija neprizna autonomnu pokrajnu mogu da rade sta hoce clan 1244 je sve rekao a pogotovo podrska 2 najjace sile Rusije i Kine dzaba im priznanje nekih nebitnih ostrva sto ni ne znaju sta su potpisali za malo para ovde iskljucibo odlu ujemo mi i velike sile da smo pametni da bude idalje zamrznut komflikt i da idemo po clanu 1244 ali ima mnogo ljudi u nasoj vlasti koji su mnogo pametniji……Zamislite da 1 milion Srba ode npr. U neki deo u ddugoj zemlji gde ima 400.000 stanovnika jel bi to bila Srbija ne bi !

  9. Bravo za Hotija, covek je jasan i glasan, ne uvija,ne zamenjuje teze, ne laze , ne manipuluse,ima dovoljnu inteligenciju i superiornost koja garantuje uspeh u pregovorima sto Srbiji nedostaje jer nema ni jedan kvalitetan epitet osim manipulativnog primitivizma i kolonijalno-robovske potcinjenosti americko-evropskim autoritetima do valjanja u blatu tipa,“Makron me pozvao u 00h. na konjak u posebnu sobu,pa Makron je zbog mene narucio klavir i Debisija,sve glupost do gluposti ne kapirajuci da su sve to stosevi za nedonoscad,kad neko hoce da nam podvali i privoli nas da prihvatimo nesto sto nije u nasem interesu, tako da je mali indijanac Hijavata naseo na sve i izdigao sam sebe nebu pod oblake,preveden zedan preko vode.

  10. Hoti ima sve,samo ne reče o čemu još treba da se pregovara.O vraćanju u sastav Srbije ili o širokoj autonomiji.

    1. O ulasku svih srpskih gradjana u teritoriju Kosova sa urednim putnim ispravama tj. sa osobnom kartom ili pasošom inace bit svaki vracen bez ikakvig prigovora od strane kosovske policji , neupuceni Ero .!

  11. Cudi me kako to Hoti kaze tako olako a nakazi se ispid Hotija i slusa sto Hoti kaze .. !!
    Što li ce reci Dacic pred ulazak u srpsku vladu kad planirao uci sa nekakvom spektakularnom pobjedom oko Kosova a teritorijalni integritet Kosova tj. jedan njen dio kao recimo Sjever Kosova Dacicu i Vucicu bio na dihvatu ruke pred Washingtonski sastanak 27 juna o.g.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.