Hougard: Nordijski model moguć na Balkanu

Ostavite komentar


  1. И покојни председник Слободан Милошевић је говорио да се залаже за скандинавски модел на Балкану, што је био један од разлога зашто су га и убили.

    1. Cenjeni „покојни председник Слободан Милошевић“ je mogao da podrzi Antu Markovica, da je hteo, umesto da protivustavno razbija federalni trezor, stampa pare i time pocinje secesiju 1990-te (to je ono vreme kad se cekalo u redovima od 4 ujutru da se kupe SONY trinitron, Mazda ili ko sta voli). Za sta se stvarno zalagao video je svako ko hoce da vidi. Polupao i svoje i tudje u koljacini za Homogenu Srbiju. Racunao na treci svetski rat, ali sudbina ga izneverila. Da nije, ne bi ostao ni nordijski kamen na nordijskom kamenu.

  2. …i da nema korupcije i da je postenje na visokom nivou i da drzava ima ”dogovor” sa svakim gradjaninom da mu je zagarantovana pomoc kad zatreba i , ……jos puno toga.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.