Hovenijer o deklaraciji Svesrpskog sabora: Kosovo nije sastavni deo Srbije

Ostavite komentar


  1. Rugova je tražio isto za Albance na Kosovu, što su tada imali Srbi u Krajini. Posle Oluje je taj zahtev naglo utihnuo.

  2. Отето ,окупирано је вазда проклето.

    1244
    Авганистан …..
    Састанци Путина и Сија су нова Јалтааа….

  3. Nije vase zemlja niti sta imate prava da odlucite nego jeste zemlja pravo srbije i jeste sastavni deo srbije jeste njena zemlja vekovima kosovo jeste srbija ona to pravo ima ima u svojoj zemlji i ona se pita i ona odluci to pravo niko nemaju u njenoj zemlji !!!

  4. Jedno je jasno da se nikada u Srbiji neće naći izdajnik koji će potpisati priznanje Kosova, pa makar nas EU izgladnjivanja sankcijama kao od 1992 do 2000, a NATO bombardovao kao 1999

  5. Sta o bilo cemua narocito o teritorijalnom integritetu neke drzave misli neki trecerazredni americki birokrata je sasvim irelevantno, cak je irelevantno sta o necemu misle i SAD, prosla su ta vremena…

  6. Ako nije deo Srbije onda je jos jedna Amerika drzava. Neka dodaju dvoglavog orla umesto jos jedne zvezdice. I mi nepriznaju o Ameriku kao suverenu vec kao nasilnu i zlikovacku Drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.