Hovenijer: Osnivanje ZSO nije opciono, Sever, iako sa posebnim obzirima i potrebom zaštite za njegove stanovnike, tretiramo kao deo Kosova

Ostavite komentar


  1. Nema sta da laze i silom potvrdi nikakva vlada kosova u tudjoj zemlji nista niti to pravo ima da silom sebi to pravo dati sto nikakvo nema kosovo je zemlja srbije i srbija se pita u svojoj zemlji ZSO ce biti onako kako i jeste dogovoreno potpisano to je gotova stav jos od 2013 godine te zlocine jesu od zla nemozete nikoga da slepite niti silom da lazete kad se to vidi nikakvih illegalnih policija nisu vazeci u tudjoj zemlji niti imaju sta silom i zlocinom silom da traze u tudjoj zemlji sto nemaju pravo to svi znaju da se narod u svojoj zemlji imaju pravo i te kako da se od silnog zlocina i zla brane svoje pravo svoju zemlju to je njihovo pravo sto niko nema pravo da spreci niti silom da opljacka to je pravo naroda u svojoj su sopstvenoj zemlji u srbiji !!!

  2. Koje sramote zla i lazi sami lazu i sami silom zlo cine i silom svega od lazi i zla cine jos silom zele sami sebi to pravo da daju sto nemaju u tudjoj zemlji !!!

  3. Takvi cirkus se nece i nemoze dozvoliti to je sramota sto nikakvu nemaju silom niko nema pravo u tudjoj zemlji da rade sta god zele to u nijednoj zemlji nije dozvoljeno nece biti ni u srbiji !!!

  4. Jos jedan koji vredja inteligeneciju…kaze obaveza je…kaze ne sprovode je…i onda kaze oni su poznati po vladavina prava! Svaka cast…

  5. Ne znam s kojim pravom gospodin odredjuje šta je čije? Mislim da mu ne bi bilo svejedno da neko prekroji granice SAD!?

  6. Ne dozvoliti ni Mesnu Srpsku Zajednicu. Dobar je primer Bosne, dogovorish Entitet oni ga nazovu (cuj) republika i onda misle stvarno da je Republika. I nikom nije mesto tamo osim „republikanaca“ tj Srba. Dosta usluga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.