Hovenijer: Zvaničnici Kosova da budu oprezni u optužbama na račun Srbije

Ostavite komentar


  1. I vrapci na grani znaju da su Veselinović i Radoičić, osim što su pripadnici srpskih bezbedonosnih struktura u isto vreme i dugogodišnji američki saradnici, pa bi bilo stvarno suvišno i glupo sada u to uvlačiti još i Putina.

  2. Šta je sa ovim Hovenijerom,izgleda da je on dobar drugar i ideološki itomišljenik sa Angelom Merkel,i sa Orbanom.

  3. Kad će neko javno reći da Srbi u Banjskoj nisu ispalili jedan metak na Kosovsku policiju.Ovde se radilo o švercerskoj grupi.Kurti hoće da ovo pretvori u napad na kosovske institucije a Srbi da Radojičića pretvore u heroja a stradali trojica Srba brutalno streljana i policajac slučajno jer nije ukapirao da je postavljena eksplozivna naprava.Pored ubijenih Srba nema oružja,gde su čavure od ispaljene municije pogotovu od ABG kratka ali 30 mm,lako uočljiva.Za par sati borbe tu je ispaljeno na hiljade metaka a dokaza za to nema.Sve se pretvorilo samo u farsu i veliku tragediju poginulih i njihovih porodica.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.