Hodžaj: Srbija odbija da sarađuje u istrazi ubistva Ivanovća

Ostavite komentar


  1. Slučajnost ili ne ali, sa ovakvom „teorijom“ je javno istupila i gospodja Božović još prvog dana po ubistvu Olivera Ivanovića? Njene insinuacije su bile više nego jasne. Poznajući dobro mentalitet Albanaca, posle dužeg perioda života u Peći, ne mogu da verujem u slučajnost ovolikog „poklapanja“ mišljenja?! Mislim da je uspešno „zakopana“ još jedna istina o zločinima počinjenim nad Srbima opet, zahvaljujući ponajviše Srbima?! Naravno, nekim strukturama u srpskom društvu, kao i pojedinim medijima, ne odgovara ništa drugo osim „istine“, koju serviraju Albanci. Meni je sasvim logično da, albanski zvaničnici, upiru prstom u Srbe jer do sada nisu rešili nijedan zličin počinjen nad Srbima ali, nije mi logično, i totalno mi je van pameti, da mi prejudiciramo, čime skrećemo istragu u sasvim pogrešnom smeru. Da li je u pitanju čista srpska politikantska pakost, zloba i inat, ili se radi o namerama?

  2. Naravno da ce Albanci svoju nesposobnost ili umesanost u ubistvo Ivanovica pokusati zamaskirati optuzujuci Srbiju. Da li je ikada bilo drugacije?

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 5

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.