Hrkalović: Prijem Kosova u Interpol bio bi presedan

Ostavite komentar


  1. Kompletna Vlada ima repertoar od 5 recenica. Cuj ove sad pominje 1244 I kako Siptari ne mogu zastiti Srbe, e lutko po 1244 Kosovo je Srbija i vlada treba da snadje bacon da zastiti nas narod dole. Kosovo mozda ne udje u Interpol ali zahvaljujuci principijelnom stavu Spanije a ne Srbije.

  2. Све је у вези сас Косовом, политичком творевином насталом на Косову и Метохији, преседан. Не чуди претерано да се направи још један.

  3. Presedan je u srpskoj istoriji da ovakve osobe rade ovakve poslove. MUP su pretvorili u Zadrugu 3. Taliko o njima a i o nama jer ih trpimo. Da su ovde potomci onih Srba iz 1914. ovi ne bi ni kafu dočekali ali pošto su ove generacije pravili dezerteri tako smo i stigli ovde gde smo sada.

  4. Da li je ova Hrkalovic ona zena koja je u bliskim vezama bila sa onim dilerima droge koji su pretukli obezbeđenje Vazure?
    Nas će izbaciti iz interpola zbog ovakvih kadrova…a i treba

  5. Пријем Косова у Интерполу не би био никакав преседан.
    ОК

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.