Hrvatska delegacija prekida posetu Srbiji

Ostavite komentar


    1. U normalnoj državi Šešelju odavno nebi bilo mesto

      u Parlamentu Srbije
      Naprotiv on je tu kao apsolutna tvrdnja da se A Vučić nije odrekao svoje četničke politike pogubne za Srbiju, u kojoj joj ne sme biti mesta
      O tome će već EU doneti svoj pravičan profesionalan s u
      sud .gde je Srbija sa Vučićem i da li ima mesta za nju EU?!

      Znači recenzija mog tekst.Mislim da je jezicka struktura OK, možda ne i politoička hm…
      Ok.
      Ocenili ste da vtedjam Predsednik a,ili istinu.?

  1. Šta bi još ova štetočina trebalo da učini, a da nije od 1990. godine do danas, da bi konačno bio u Srbiji optužen, osuđen u otišao na višegodišnju robiju, što je za ovih 27 godina više nego zaslužio zbog ogromne bruke i štete koju je naneo državi Srbiji i narodu koji u njoj živi!?

  2. Pokazimo malo dostojanstva , nema potrebe za psovanjem i vredjanjem. Ostanimo prizemni i kulturni.

  3. Nakon Ovcare, Vukovara, Kninske krajine i svega ostalog što su doživeli od srbije, pitam se zašto su uopšte i dolazili?

  4. Ovaj incident ne sme da se ponovi ikada vise. Poceli smo da gradimo dobre odnose sa Hrvatskom,da zajedno idemo dalje i sad se pojavi Seselj koji unazadi sve. Nadamo se da nam Hrvati nece ovo zameriti.

  5. Seselja i njegovo obezbedjenje u bajbok.Pa nek tamo pise knjige o mrznji i gadjenju koje ima ne samo za Hrvate vec i Srbe.Ako i ovo prodje i ne izbace ga iz parlamenta onda pokoj ovoj drzavi.Aleluja

  6. Sramotno i poražavajuće, ali i veoma predvidljivo ponašanje. Potezi čoveka koji nije patriota, kako sebe naziva, već glumac, koji je željan scene da na njoj leči bolesni ego. ne treba se na njegove ispade mnogo obazirati, kad prodju, već ih treba sprečiti da do njih ne dođe. Ne treba mu davati toliko prostora u medijima i on će se povući, jer neće imati publiku koja će ga ili mrzeti ili voleti. Takvim ljudima je ravnodušnost prema njima, najveća kazna. Hrvatska delegacija je reagovala u skladu sa državničkim principima, i to treba da naučimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.