„Hrvatska među najvećim lobistima za Kosovo“: Poslanica albanske manjine u hrvatskom Saboru

Ostavite komentar


  1. Ono sto Vucic i vlasti Srbije pokusavaju decenijama da objasne zapadu jeste to da Srbi na Kosovu „zajedno sa Srbima iz centralne Srbije“ cine vecinu a ne manjinu !
    Po tom „nacinu racunanja“ iako to uglavnom zapadni Svet nije razumeo, Srbi su i u Hrvatskoj u vreme „RSK“ sa Srbima iz centralne Srbije „cineli vecinu“ kao sto Srbi u BiH i Srbi u CG zajedno sa Srbima iz Centralne Srbije i danas „cine vecinu“ u tim drzavama !
    A da i ne govorim o tome da Srbi „zajedno sa Rusima iz Rusije“ cine vecinu na prostorima zapadnog Balkana !
    Kada zapadni Svet to shvati onda ce se lako naci i „mirno resenje svih problema na ovim prostorima“ a ne samo za problem Kosova !

  2. Ali, posto su srbi vecina svukdje, sto nisu pobedili sve ratove i danas bi se sav Balkan zvao Srbija! Rata je bilo prijatelju i izgubili ste, zato nemate to sto ste imali!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.