Hrvatska predsednica dolazi na inauguraciju Vučića

Ostavite komentar


  1. Kako se kaze dobro se dobrima vraca. Kada je Kolinda postala predsednica Hrvatske isao je i Aleksandar Vucic kod nje na inauguraciju. Takodje nadam se poboljsanju odnosa dva naroda.

  2. Kolinda se verovatno nada da ce sresti Trampa ovde. Uzalud ti je, ti ces biti jedina gosca.

  3. Slobodno dođi, ovaj ne ljubi žene. Ovaj ne ljubi nikoga. Možda samo onog koji ga je uveo u promet.

  4. Zasto ne bi dosla kad je i Vucic bio u Zagrebu na njenoj inauguraciji?

  5. Није могла да дочека да др Војислав Шешељ у свом густом распореду нађе слободан дан за посету Загребу и њој лично, коју је давно обећао, па ето ње у Београду.

  6. Dolazak Hrvatske predsednice Kitarović je potvrda da Hrvatska želi da popravi odnose koja ih je sama narušila sopstvenim nepromišljenim potezima.

  7. Vecina stanovnika Srbije sasvim normalno prihvata ovu vest. Svi znamo da odnose treba negovati i odrzavati. A opet imamo i one sugradjane koji od mrznje ne vide siru sliku. Dok god se mrznja siri nece biti pomirenja niti napredovanja.

  8. mogla je i tompsona da povede da im nesto otpeva , ona svakako uziva u njegovoj pesmi , a i ovaj nas europejac mora nauciti evropske vrednosti

  9. …A skoknuće i do bogomolje tome-diplome,da se prekrsti pred neukusom i garderobom Dragice-donacije!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.