Hrvatski mediji: Putin šokirao Srbiju, tabloidi u neverici, Vučić najavio obraćanje naciji

Ostavite komentar


  1. Путинова изјава није против Србије него против лицемерја западних англосаксонских и европских сила !

  2. Sve je stvar tumačenja. Zlobnici i mrzitelji tumače Putina negativno po Srbiju, dok uopšte ne uzimaju u obzir poruku koju je time Putin preneo Guterešu, a to je zapadno licemerje i podlost.

  3. Онда ћемо и ми да прогласимо Републику Српско Косово.

  4. Putinofilska i rusofilska Srbija je sramota 21 veka. To je jedina istina koju Vucic moze da saopsti.

  5. Posle agresije na Ukrainu podrška Rusije više ne znači ništa,mada ni pre toga nije značila mnogo jer je Srbija Briselskim sporazumom već priznala Kosovsku državnost.

  6. Uvesti, sankcije i nacionalizovati NIS, pošto on gleda svoje interese da mi malo gledamo svoje srbske.

  7. Tako je gedzo ali 100x laz postaje istina ako me razumes. Ovce su ovce. Za njih su ovi naslovi zute stampe.

  8. Konacno da se resimo te teme jefnom za svagda i da politicari ne skupljaju vise poene na kosovu. Jednom je moralo nesto da se desi. Jok mislice na Kosovo dok je u ratu sa pola sveta.

  9. I šta ćemo sad? Koja je tajna KGB pukovnika Putina, koja je tajna? Svetske sile jasno pokazuju da međunarodno pravo i dogovori više ne važe, tako da ko šljivi šta neko priznaje ili ne, kad to niko ne poštuje.

  10. А за годину дана Србија до Дубровника, а Рамзан Кадиров УГАСИО новине ,,данас“. Ко ће ово објавити?!

  11. Srbija ide ka EU i Zapadu pa i NATO u, a Rusija je sama kriva što će joj Srbija uvesti sankcije.Suprotno bi bila strašna greška.

  12. Hrvati osvedocemi lazovi i podguze muve, tumase putinovu recenicu o statusu kosova u Srbiji, a ta konstatacija je podla laz, kada nauce da citaju i prenose necije izjave, moraju nesto i da procitaji nepismenjaci, tako da vas obavestim nema nikakve panike u Srbiji jer smo pismeni i znamo tacno sta je receno i u kom kontekstu a vi iz jutarnjeg lists se malo opismrnite

  13. A šta je to novo rečeno,Dok Srbija smatra da je Kim sastavni deo zemlje to će i biti.Tačka

  14. Ala se spinuje. Tumačenje u korist zapadne politike i sankcija Rusiji. Zar je to cena ostanka na vlasti. Rusija jedina čuva integritet R Srbije. Aloo, zapad je već davno priznao R Kosovo, pa to je OK a Rusi se tumače. Zanimljivo.

  15. A gde ste vi iz redakcije Danas rasli?
    Da ne kazem skolovali.Protiv vas je pitrebno na demonstracije izaci.

  16. Nije rekao nista u kontekstu priznanja,nego o dvoličnosti Evrope i Amerike po pitanju Kosova i Donjecka.Sve sto mu se potura je Laz.

  17. Zahvalan sam sto umem da citam i umem da mislim svojom glavom tako da negativne komentare na izajavu G. Putina mogu da razumem samo sa ne mislecim ljudima koji ili procitaju naslove tabloida pa pricaju ili da nista ne razumeju od onoga sto su procitalil ako su bilo sta citali. Blago vama. Ziveli

  18. Ponovo i ponovo i ponovo treba da nam (nama Srbima) postane jasno da nema bratskih, čeličnih i gvozdenih prijateljstava sa drugim narodima. Takve medjudrzavne veze i odnosi uvek, ali uvek su vezani samo za geo/političke interese a, naravno, i matrerijalnu dobit. Zaista je vreme da se to u Srbiji konačno shvati i prihvati kao činenica.

  19. kralnje besmislice, putin ni jednom rečju nije priznao kosovo, već je saopštio šta stoji u dekumentu zapada kao opravdanja za sacesiju Kosova, ništa osim toga nije rečeno, a taj komentar ne upućuje na izmišljene tvrdnje naše naivne štampe

  20. Navedeni tabloidi nisu novine, više mu dodju štampani sima spasić. Što se Putinove izjave tiče, nije bilo teško zaključiti da je njemu Kosovo došlo ko kec na deset, po sistemu, ako može Kosovo onda može Krim i tuce odcepljenih republika u zemljama bivšeg SSSR. Srbima to lepo zvučalo pa se primili. Jedno je Rusija a sasvim drugo trenutna vlast.

  21. Glupsti. Putin je samo rekao da je zapad otvorio ,,pandorinu,, kutiji i pokazao njihovu dvoličnost. Znači Srbija organizuje refererendum i KiM ostaje i Srbiji.

  22. Šta ste očekivali,nikako da se naučimo nema u politici i između država prijatelja nego trenutni ili dugoročni interes. Zato nas i ima tako malo ,jer mi se vekovima žrtvuje za neke prijatelje.Po nekim informacija pre oko 100 godina nas i Rumuna je bilo isto ,al smo mi ginuli za prijatelje

  23. Putin to nije pomenuo ni jednom ,dog god vucic nije glasao u UN kako je glasao!!!!!
    Čak je potencirao da Kosovi i DRN,LRN,nemaju slicnosti!!!!
    E pa nije kriv Putin ,nego Vucic

  24. Izgleda da ima neka razlika. Rusi ce dve republike definitivno odbraniti a i malo prosiriti zlu netrebalo a sta cemo mi uraditi ocemo i mi kao i rusi.

  25. Kakvo spinovanje cccc Pripremaju teren da bi uveli sankcije Rusiji. Smradovi! Živeo Putin!

  26. Oduševljava me kad novinarka na N1 kaže:“okupirana Hersonska oblast“!. .Možda je za njeno uredništvo i „Kosovo oslobođeno“. E,kukala nam majka šta smo dočekali…

  27. Toliko od Ruske „zaštite“ Kosova. „Use i u svoje kljuse“, što kaže narod. Nikada nam nisu ni pomogli. Karadjordje je čekao, čekao i nista od pomoci „braće Rusa“. Stavimo tačku, i pravac Evropa.

  28. Evo ja povjerovao u ovo što procitah.Zapadno smjece prihvatite već jedanput da je kraj vašoj dominaciji i demokratskoj manipulaciji!

  29. Ovde je u pitanju cista zamena teza sa strane novinara.Namerna.Los potez,malo priglup.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.