Hrvatski mediji: Vučićolozi uvereni da će gospodar Srbije Anu Brnabić žrtvovati u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Sve „točno“, naročito poslednja rečenica – ‘da se ne primeti u javnosti’. I neće, tu je PRIDE kao dimna zavesa…

  2. Vucic je, nazalost, tek sada utuvio sebi u glavu da o Balkanu nikada nisu odlucivali balkanci i da ce tako biti i sada i nadalje.

  3. Mogu misliti koliko je njoj kao lgbt osobi, i Hrvatici poreklom, stalo do Kosova, zato je i dobila mandat u ovom momentu.

  4. Hahahaha… Trio „La campanella“! Vučić, Dačić (Sloba ispao odavno!), Brnaba!!!
    Nego, ne zaboravite! Vučić nije ništa potpisao! I neće, spasilac Srbije!

  5. Вучићу не играј се главом са КИМ каква промена докумената и таблица Ти онда признајеш и дајеш нашу крв светиње.Недо Бог шта чиниш.Сачувај нас Боже.

  6. Hrvati nikako da se odluče čega se više boje, da li da Vučić ostane na vlasti, ili da se Srbija približi EU. Oba, u isto vreme, ne bi preživeli, a sva je prilika da će ih baš to i snaći.

  7. Ništa čudno, on žrtvuje i narod a ne jednu Anu Brnabić…ona jadna ne zna da li je pošla ili došla.Bitno je da se ušuškala u Jovankinu vilu.
    Pa on je vladar, gospodar…može sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.