I britanski ambasador podržao rudnik litijuma u Srbiji

Ostavite komentar


  1. I mi svesrdno podržavamo rudarenje litijuma u celoj Velikoj Britaniji, osim u Severnoj Irskoj koja pripada Republici Irskoj!

  2. Srbiji je tako pao grah da ulazi u vreme u kom su afričke države bile pre 200 godina.

  3. Prednost Srbije je to što ima jedan od najnapredijih projekata. Znamo mi da je SNS vaš projekat, odbij od Srbije, bando!

  4. ….ja predlazem posto imam 100 eura gotovine da mi drzava dozvoli da otvorim akva park sa bazenima i hotelima za odmaraliste u Nedeljicama da zaposlim sto radnika a da pri tome drzava stimulise unapred po deset hiljada eur-a po zaposlenom i da stim objektom privucemo domace i strane turiste i da od tih prihoda vratimo drzavi ulozeno a taj kraj pomognemo na ekoloski zdrav biznis povecanje zivotnog standarda.Garantujem da bi taj akva park vise novca zaradio za narod i drzavu nego rudnik od njih i ostavio bi cistu vodu vazduh i zemljiste..

  5. Jeste, pa vidim vi sve u šesnaest rudarite u Britaniji. Što ste odustali od mnogih rudnika u Britani, kad je to tako dobro? A nama sada proturate da iskopavamo litijum i to od kompanije koja to nikada nije radila.

  6. Cim su englezi to podrzali, odmah se zna da za nas to ne moze biti dobro.

  7. Dakle, Vlada sem rudarenja i jeftine radne snage, Evropi ne može ponuditi ništa novo. Pa taj Šlolc se smejao Vučiću, kada je nudio jeftinu a dobru radnu snagu. Privrednici se bukvalno smejali.

Ostavite komentar


Politika

Kreće li Ćuta u "treći svetski rat sa Nemcima": O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta 9

Kreće li Ćuta u „treći svetski rat sa Nemcima“: O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta

Nama jesu potrebni planovi građanske samoodbrane kako bismo izdržali što je duže moguće, ali nam je pre svega potreban plan za vraćanje i obnovu države jer samo ona može biti garant opstanka građana. Nije ugrožena samo dolina Jadra, već i kompletna Zapadna Srbija, te je neophodno da je zaštitimo. A da bismo bili kadri da se suprotstavimo i istrajemo u takvoj borbi, moramo biti mudri i strpljivi, ali i posvećeni, uporni i hrabri. Ali desni populizam i iracionalni narativi oko “trećeg rata sa Nemcima” su besmislice veoma štetne za interese Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.