Obradović: I DJB je protiv priznanja nezavisnog Kosova

Dveri bile za koaliciju sa DSS, DJB i Stamatovićem. Mediji se dele na Đilasove i Vučićeve
Lider Dveri Boško Obradović odgovarao na pitanja građana sa Fejsbuka

Ostavite komentar


  1. Srbija ima samo dve opcije: da tvrdoglavo odbija priznanje nezavisnosti Kosova i ostane sama i gladna, ili da prizna nezavisnost i dobija kredite od Evrope i Svetske banke, a mozda nekad, premda je genocidna, i postane clanica EU.

  2. Homoseksualci su u Srbiji dugo bili proganjani cak i ubijani zbog svog opredeljenja, bilo je neophodno da se bore za prava koja imaju i ostali gradjani Srbije, iako su ga zakonski vec imali u praksi to nije bio slucaj.

  3. I Dveri i DJB su pokazale da su spremne na neprirodne koalicije zarad ličnih interesa i da im narod uopšte nije bitan.

  4. DJB i Dveri neće moći da opstanu zajedno jer su previše različiti, i imaju previše različitih mišljenja i stavova. Ne može to dugo da potraje.

  5. Kada dođe do toga da treba da se govori o Paradi, tada će nastati prvi problemi. Neće moći da usaglase svoja mišljenja i doćiće do raspada koalicije.

  6. Totalno neprirodna koalicija koja je nastala sa ciljem da se pobedi SNS, ali teško da će uspeti da ostvare svoj cilj.

  7. Gej parada je isforsirana tema. Homoseksualaca je bilo i bice ih verovatno.
    Kada kuca gori gladas prvo da ugasis požar. Kada ubiju narodnog prvaka i političara mecima u ledja ideologija tu ne pomaže,nego hrabrost za borbu protiv takvih. Nisam iz Beograda i ne mogu da glasam, ali mi je jasno da se na ovim izborima brani Srbija. Zato podrzavam ovu koaliciju. Do sada nisam jasno cuo stav DJB ovim najvaznijim politickim temama. A Kosovo i NATO jesu teme koje ce tek biti akutelno posle izbora. Sto se tice medija, totalna rezimska kontrola. E sad polemika oko Danasa i favorizovanja unapred proklamovane „opozicije“, ne znam… ali daće se videti. I hvala im na ovom tesktu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.