I nemačka ministarka Berbok se oglasila o ‘Svesrpskom saboru’: Zabrinjavajuć, nema podršku Nemačke i Zapada

Ostavite komentar


  1. Neka Analena brine što su njeni zeleni doživeli potpuni fijasko na izborima za Evropski parlament, a manje da brine o Svesrpskom saboru, koji će, po svemu sudeći, sledeće godine biti još grandiozniji.

  2. Baš čudno. Verujem da je većina Srba očekivala podršku Bećirovića i Berbokove. Verujem i da se u Sarajevu i Berlinu čude ovakvim izjavama Bećirovića i Berbokove. Baš su nas iznenadili.

  3. Ne znam što vlast stavlja „prst u oko“ Zapadu i kad treba i kada ne treba! Mi treba da vodimo politiku u sopstvenom interesu, a ne svadjalačku i sokačarsku! To „što nam je merak“ da baš tako radimo, skupo plaćamo!
    A i oni neka nas se manu! Kao da je smak sveta, što je napravljen sabor za unutrašnju upotrebu!

  4. Ovo je za nas kompliment. I najgluplji covek zna da nam rukovodstvo Nemacke ne zeli dobro ni za sta i ni u cemu. Samo tteba gledati suprotno od njihovih stavova, i bicemo u pravu. Jednostavno

  5. Koga je briga šta odlazeća ministarka govori. Toliko su duduci za istoriju, za trezveno i objektivno sagledavanje sadašnjosti i percepciju mogućih događanja u budućnosti da i nije čudo što je EU maltene klinički mrtva tvorevina…

  6. @ Zora Lozanić
    12. jun 2024. u 10.13

    Niko nema nista protiv svesrpskih okupljanja, saboravanja i mitingasenja. Problem nastaje kada se proanalizira poruka svih tih saboravanja, raznih Sabora, Gazimestana ili Usca i konkretnim posledicama koje su iz svega toga proizasle i na osnovu dosadasnjih iskustava najverovatnije uskoro proizaci.

  7. Ti nemas ni podrsku sopstvenog naroda a nama solis pamet. Pogledaj u svoje dvoriste prvo.

  8. Nemcima smeta sve srpsko, najvise Srbi, zato su u dva svetska rata i kroz ratove 90-ih i nato bombardovanje pocinili genocide nad nasim narodom sa zeljom da nas istrebe.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.