I Priština „žali“ zbog reakcije Kvinte, OEBS, EU o eksproprijaciji

Ostavite komentar


  1. U pitanju je fasisticka albanizacija severa Kosova koja ima podrsku i tih drzava Kvinte, niko nije naivan da poveruje da
    drzave Kvinte nemaju uticaj na Kurtija i
    Albance i da oni mogu da rade nesto bez njihovog odobrenja i saglasnosti. Ocigledno je zadnjih meseci da je zajednicki cilj Albanaca i njihovih zapadnih sponzora da se u potpunosti zaokruzi okupacija i da sto vise Srba ode. Nejasno je sta se onda cude, narocito Nemci sto ih Srbi sve manje podnose.

  2. Dok se Srbima na KiM otima nepokretna imovina, EU zali i daje saglasnost a vi iz danasa bez znakova navoda ili reci tkz. nazivate ove otmicare Vlada Kosova. Sramota, ipak izlazite u Srbiji, drzavi koja ne priznaje KiM.

  3. Ne uvazavase nikakvog kosova niti sta imaju prava niti tog suda niti illegalno da opljackaju tudje zemljista niti sami sebi dati za prava nemaju za nista u tudjoj zemlji to pravo nemaju da prestanu da provociraju u tudjoj zemlji dosta je bilo i svega se narodu treba vratiti nemaju nikakvog prava da illegalno zlocinom opljackaju tudje to je zlocin illegalno to pravo nemaju u tudjoj zemlji gde to ima !!!

  4. Nema sta da se zali pristina nema nikakvih prava u tudjoj zemlji niti sta imaju prava da illegalno opljackaju tudje to nije dozvoljeno u tudjim zemljama to je zlocin da prestanu da u tudjoj zemlji zla lazi izazivanja provokacije da cine nemaju nikakvih prava !!!

  5. Kosovska vlada usvojila je 30. maja konačnu odluku o eksproprijaciji nepokretnosti koje su pogođene realizacijom, kako navode, „Infrastrukturnih projekata od javnog interesa“ u opštinama Leposavić i Zubin Potok. To je pljacka illegalno zlocin niti sta imaju prava da sami rade odluce i da opljackaju sta god hoce to nikuda ne postoji u nicijim zemljama nemaju nikakvog prava niti sami sebi dati za nikakvih prava to pravo u tudjoj zemlji nemaju !!!

  6. Da illegalno prekrse svega i da sami sebi dati za prava u tudjim zemljama to nikuda ne postoji to je zlocin sto se u tudjim zemljama nesme i nemajui nikakvog prava raditi to je pljacka zla sto se u tudjim zemljama ne uvazavaju illegalne pljacke !!!

  7. Albanci i njihovi pokrovitelji imaju jasan cilj a to je u potpunosti stave pod kontrolu Kosovo i da Srbe ili proteraju ili u tolikoj meri zastrase dok ne postanu poslusna masa pod kontrolom. Nista iznenadjujuce, svaki okupator na Kosovu je to isto radio, Turci, italijanski fasisti, nemacki nacisti… Kratkorocno ce mozda u tome i uspeti ali dugorocno, ovakvo ponasanje samo doprinosi rastu besa i frustracija kod Srba koji ce se kad-tad obiti o glavu upravo Albancima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.