I Radomir Lazović reagovao na potez Sava Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Hvala ti ali Mekano Je to moj Lazoviću, mekano,sem što smo izgubili godinu dana sa mekom opozicijom, treba sad pustiti one koji znaju tvrdo

  2. Poštovani Lazoviću,
    Zar vama iz krila Biram borbu nije još uvek jasno da je Savo Manojlović za junske izbore isto što i Milica savetnica za decembarske?? Čitava farsa je gebelovska režija ,i njegovo naglo pojavljivanje u politici i njegovi „problemi „sa listama i njegovo fantomskog guranje sa obezbeđenjem opštine…..Očekujem nakon formiranja lokalnih vlasti njegovu visoku funkciju makar u sveti „ekologije“.Dnevni list Danas,jedan od retkih koje čitam i pratim,mogao bi napraviti intervju sa njim da nam on „objasni“svoje delovanje i svoje finansiranje naglo formirane stranke.

  3. Usporite malo, rasturi se čovek od opozicionog delovanja ovih dana… Ko bi rekao da je totalni debakl na izborima i neosvajanje ničega toliki posao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.