I SNS Kragujevac u odbrani predsednikovog sina: Celokupna opozicija podržava govor mržnje 1Foto: Z. S. M

 

Jedan od lidera opozicije Srđan Škoro, gostujući na KTV izneo je najmonstruoznije i najgnusnije pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila, smatraju iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kragujevac.

Mozak koji može da zamisli da predsednika i njegovog sina zatvara u rudnik i „tušira uranijumom” je u „najmanju ruku bolestan”, smatraju iz GrO SNS Kragujevac, povodom Škorove izjave nazivajući ga opozcionim liderom.

Po njihovom mišljenju ovo je ko zna koja u nizu pretnji na račun predsednika i njegovih najbližih, a da se ostali lideri opozicije kao ni tajkunski mediji nisu oglasili i osudili je, što, po njima, govori „da celokupna opozicija podržava ovakav govor mržnje”.

– Škoro nije propustio priliku ni da se dodvori opozicionom savezniku i savetniku, Aljbinu Kurtiju pa je poželeo da se Danilu Vučiću ukine obezbeđenje kako bi ga mrzitelji srpskog naroda i Srbije uhvatili prilikom njegove posete KiM hapsili, zatvarali i mučili, samo zato što je jedan Vučić, a njegovom ocu naneli najveći bol, navodi se u njihovom večerašnjem obraćanju javnosti i medjima.

Ovakve izjave članove kragujevačkog SNS-a pokazuju jasno „u čijem interesu radi opozicija” i da njih „Srbija i srpski narod nikada nisu zanimali niti će ih zanimati”, već sitni lični interesi i dodvoravanje onima koji ih finansiraju i bezuspešno pokušavaju da ruše Aleksandra Vučića a time i Srbiju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje govor mržnje, ovakav vid pretnji i apeluje na nadležne institucije da preduzmu sve neophodne mere sankcionišu počinioce i pronađu nalogodavce.

Takođe, kako zaključuju u svom saopštenju, GrO SNS Kragujevac pruža punu podršku politici predsednika u njegovom nastojanju da Srbiji sačuva slobodu i učini je  najrazvijenijom zemljom Evrope.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari