Identitet trojice ubijenih Srba poznat, reč je o lokalcima: Građani severa Kosova uveliko izjavljuju saučešće njihovim porodicama

Ostavite komentar


  1. Užas , dokle bre više , imate državu odmah tu pored , idite tamo ionako ste došli pola vas odatle i po Zakonima Srbije nemate ni prebivalište ni boravište u Srbiji .

  2. Gledao sam obraćanje Vučića.
    Postupak kosovske policije je potpuno ispravan.
    Tako bi postupile sve policije sveta.
    Akciju bi nastavili sve do hapšenja cele grupe terorista.

  3. Све је ово исценирано, намештено од стране Куртија и његових терориста који опет хоће да окриве мртве Србе за напад. Шта све трпи наш народ на КиМ, то је језиво. А лицемерје Запада, нећу више коментарисати.

  4. @Kneževo-Skender Vakuf

    Je li druze, a je l to isto vazi za postupke srpske policije i jugoslovenske vojske 1998 i 1999?

  5. Tri porodice danas su zavijene u crno. Majke su izgubile sinove,žene muževe,deca ostala bez roditelja

  6. Ako sile odluče da ode Kosovo, tu više nema pomoći. Postavlja se pitanje hoćemo li takvo Kosovo sa Srbima u njemu ili bez njih. Lako je srbovati i pametovati iz udobnosti beogradskih, funkcionerskih fotelja.

  7. Saučešće porodicama. Nažalost, najodgovorniji za njihovu smrt su ubili i Olivera Ivanovića.

  8. Da je napravljena ZajednicaSrpskih Opstina, da je u njima policija koju cine Srbi, da ROSU masovno ne hapse ljude za izmisljene ratne zlocine i da se ne ponasaju kao primitivci…, do svega ovoga ne bi doslo.

  9. Kriminalci su slozna braca. Obadve zemlje obrazuju kriminalce uspesno. Obadve zemlje ne obrazuju podmladak u demokratiji. Iskoreniti kriminalce je moguce putem obrazovanja stanovnistva podhitno. Stop sovinizmu u obema zemljama.

  10. Kako sad lokalci, juce ceo dan poslati iz bgd, dobro obuceni, vucic ih poslao, srbija zeli sukob, ne kazu jesu li ubili i nekog vagnerovca ili rusa, samo laz na laz i samo to znaju

  11. Nisu se samoorganizovali. Nisu sami krenuli u samoubistvo. Zna se ko su, za koga su radili. Zna se ko ih je poslao pravo u smrt. Ne znam zasto se cuti. Najveci lazov na svetu je sve ovo organizovao preko svojih kriminalnih grupa.

  12. Anka. 3 porodice? Kako vas nije sramota. Zašto je moralo ginuti četvoro ljudi( do sada)? Da bi neko ostao na vlast? Po svaku cenu? Jer medju njima sin nekog političara ili iz vlade? Sigurno ne…a jedno dam ti pravo. Jadni roditelji što su izgubili decu za interes drugih..

  13. Zasto kompletna opozicija cuti kao zalivena ? Zatso ne iznese istinu ko je evakuisao ostatak naoruzane grupe iz manastira ?

  14. Ocekujemo da ce Americki ambasador otici medju Srbe,slikati se sa njima i podrzati borbu za slobodu.Izjaviti saucesce porodicama ubijenih Srba i osuditi zlocine okupatorske vlasti.Takodje,ocekujemo i jak pritisak na „medjunarodnu zajednicu“ od Natase Kandic,Sonje Biserko,Boska Jaksica……

  15. Pošto su lokalni Srbi učestvovali u sukobu, onda je u redu?? Eeee moj Aleksandra nisi ti za ovaj posao!

  16. Vidim,nikad tu vise mira…od cega su napravljeni Srbi sa Kosova,pitam se…treba ziveti sa svojim porodicama,ceo zivot na nisanu…sramota za svet,sto jednom ,,malom Kurtiju,,…ne moze niko nista…sta reci…saucesce porodicama poginulih.

  17. Koji su to „lokalci“ pod „punom ratnom opremom“ ??? Pravo pitanje je :ko je „politički komesar“ ????

  18. Lokalci su bili vozovi kojima je do nedavno odrzavan život u celoj Jugi. Ovi koji su poginuli su mladi, hrabri ljudi, verovalu su u nešto ili nekog. Saučešće njihovim porodicama i porodici poginulog policajca.

  19. Ruski nekvalitet i ograničenost u sudaru sa zapadnim kvalitetom uvek doživi poraz. Albanske snage obučavaju zapadnjaci pa su čak i oni uspeli da se nauče. Ove naše vodi rusofilska i jna strategija i zato su prošli ovako. Isto bi se desilo snagama VS kao što je jna doživela debakl u Sloveniji.

  20. Srbija protiv nasilja!!!! Hoce li se neko sazaliti na ovaj uzas koji se desava na Kosovu i Metohiji! Moze li Srbija da zastiti zivote svojih gradjana ili ne!!! Na politickoj sceni sve gori od gorih a ljudi stradaju ! Tragedija! Politicari nesposobnjakovici…micite se vise svi

  21. @Ime Ma nemoj, sad ce „Srbija protiv nasilja“ resavati ovo sto vi godinama birate, hranite i negujete. Radikalsko-pljackasku brigadu kojoj dajete bezrezervnu podrsku na izborima neces prozivati, vec ljude koji nemaju nikakav uticaj, niti mogu uticati na bilo sta sto se desava u Srbiji. Dobra vam je vlast, ali kad bude stani – pani, onda prozivas opoziciju. Sram te bilo.

  22. Evo nama Severne Irske,i nove IRE.Ali,kad budale same ne znaju,a nauciti se ne daju,desi se to.Unajmite neke profije,tipa vagner,blekvoter ili sas,sto da ne,da vam pokazu kako se to radi.Bata Zivojinovic,odnosno Valter,je odavno mrtav.

  23. Za ANKA: Nisu, gospodjo, samo tri porodice. Po vama Albanci nisu porodicni ljudi. Ili i ne postoje. Sram vas bilo.

  24. Kada je UCK pucala na sprsku policiju, onda su srpski policijaci bili okupatori, a UCK oslobodioci. Sada, kada se Srbi bore za goli opstanak opet su Srbi teroristi, a ne UCK uniformisani policajci. Zapad ce biti zadovoljan samo kada Srbi nestanu, treba traziti alternativu.

  25. Sauĉeśće porodicama nastradalih.
    Hoće li se svi opametiti sada ili da joś neko pogine? Zadnji je ĉas za obe strane da se strasti smire!

  26. Niko nije javio da su ustanici pohapšeni u manastiru i da ih je EULEX predao srpskim vlastima , otuda dvojica ranjenih u novopazarskoj bolnici …

  27. Kako sa lokalni Srbi… pa zar nisu iz Beograda… ili su i albanska glasila na srpskom pocela da lazu?

  28. Sramota da vas bude!!! Mrzite svoj narod i radite protiv svog naroda!!! Poginuli su Srbi, vaš narod, naš narod a ne “napadači”Čitam i ne verujem! Pogledajte se u ogledalo nekad.. Znam da nećete objaviti ovaj komentar ali ja hoću SVUGDE, izdajice srpskog roda!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.